Kjartansson: “İyi bir futbol oynayacağımıza söz veriyoruz”

Yeni Malatyaspor’un Forveti Vidar Örn Kjartansson, “galatasaray Karşısında İyi Sonuç Alamadık Ama İyi Futbol Oynadık. Bu Haftaki Maça Umarım Mümkün Olduğunca Çok Taraftar Gelir. Biz De Onlara İyi Bir Futbol Oynayacağımıza Söz Veri

Spor 19.02.2020 14:34:39 0
Kjartansson: “İyi bir futbol oynayacağımıza söz veriyoruz”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yeni Malatyaspor’un İzlandalı forveti Vidar Örn Kjartansson, Galatasaray maçında iyi futbol oynadıklarını belirterek, “Galatasaray karşısında iyi sonuç alamadık ama iyi futbol oynadık. Bu haftaki maça umarım mümkün olduğunca çok taraftar gelir. Biz de onlara iyi bir futbol oynayacağımıza söz veriyoruz. Artık ben de kendimi göstermek istiyorum” dedi.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan Kjartansson, "Tabi bir adaptasyon süreci yaşadım. Bunu geçmek üzereyim. Buraya gelmeden önce 2 ay resmi maç yapmamıştım. Bu, performansımda biraz etkili oldu ama artık hazırım. Önümüzdeki maçlarda iyi şeyler yapmak istiyorum. Türkiye’nin iyi bir ligi var ve birçok teknik oyuncu var. Ayrıca atak ve güzel bir futbol oynanıyor. Bu ligde hoşlandığım bir futbol oynanıyor. Artık ben de kendimi göstermek istiyorum” diye konuştu.

“İyi bir futbol oynayacağımıza söz veriyoruz”

Kjartansson, Antalyaspor karşılaşması için, "Umarım mümkün olduğunca çok taraftar gelir. Biz de onlara iyi bir futbol oynayacağımıza söz veriyoruz. Kazanacağız" değerlendirmesinde bulundu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem