Kalpar: 'Balıkesir'den iyi bir neticeyle döneceğiz'

Spor 13.02.2018 14:40:56 0
Kalpar:
Tarih: 01.01.0001 00:00
Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar son üç haftada 7 puan kazandıklarına dikkat çekerek, daha iyi sonuçlar almak istediklerini söyledi.
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Elazığspor, 22. haftada deplasmanda oynayacağı Balıkesirspor Baltok maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde yapılan antrenmana tüm futbolcular katılırken, kaleci Soner Şahin takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışmayı tamamladı.

"Olumlu bir ivme yakaladık"
Denizlispor karşısında alınan galibiyetle olumlu bir ivme yakaladıklarını ifade eden Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Daha büyük bir ivme yakalamak için daha fazla maç kazanmamız gerekiyor. Hafta hafta oynayacağımız maçlarla sadece bunu yakalayabiliriz. İkinci yarı başlayalı 4 hafta geçti. Talihsiz bir Altınordu mağlubiyetimiz oldu. O maçtan sonra kazandığımız 7 puan önemli bir puan. Onları unutup önümüzdeki Balıkesirspor maçına bakıyoruz. İçeride ve dışarıda kazanma bilinci içinde olmamız gerekiyor. Bizde Balıkesir’e bu bilinç içerisinde hareket edeceğiz. İnşallah oradan iyi bir neticeyle döneceğiz. Balıkesir maçında kazanma adına doğru şeyler yapacağız” şeklinde konuştu.

"Yeni oyuncularımız da bize katkı sağladı"
Takımın son üç haftada gol yememesini hakkında konuşan Kalpar, "Yapılan transferler ve mantalitemiz bunda etkili. Gol yemeden nasıl gol atarızın düşüncesi içerisinde olmamız gerekiyordu. Sahaya da bunu yansıtmamız gerekiyordu. Yeni gelen oyuncularımız da bize katkı sağladılar. Daha iyi olur diye düşünüyorum” dedi.

Sezgin Coşkun: "İyi futbol oynamaya başladık"
Son 3 haftada iyi futbol oynamaya başladıklarını ifade eden tecrübeli stoper Sezgin Coşkun, “Altınordu maçında biraz şanssızlığımız vardı ama Eskişehirspor, Ankaragücü ve Denizlispor maçlarında istediklerimizi sahaya yansıttık. Önümüzde play-off şansımızı devam ettirme adına çok önemli bir Balıkesirspor maçı var. Onlarda üstlerden kopmamak için kazanmak isteyeceklerdir. Bizde ufakta olsa bir ivme yakaladık ve devam ettirmemiz lazım. Zorlu bir sürece gireceğiz, bunlar bizim ligdeki durumumuzu belirleyecek. Milli maç arasına kadar isteğimizi yerine getirmek istiyoruz. Balıkesir engelini aşıp içeride Giresun maçına moralli hazırlanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Ahmet Sabri: "En iyisini yapmaya çalışıyoruz"
Genç file bekçisi Ahmet Sabri Fener ise, “Üç haftadır iyi bir gidişatımız var. Bu iyi gidişatın anlam kazanması için Balıkesirspor deplasmanından puanlarla döneceğimize inanıyorum. Yenilmezsek bu serimizi devam ettirmek istiyoruz. Denizlispor maçında bana fazla iş düşmedi. Takımımız savunma olarak gayet iyiydi. İnşallah bu önümüzdeki maçlara da yansır. Oynadığımız maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Takdir seyircimizin” açıklamasını yaptı.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem