Galatasaray Kulübü Divan Kurulu 'online' olarak toplandı

Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Toplantısı 'online' olarak gerçekleştirildi.

Van Spor 23.05.2020 16:09:04 0
Galatasaray Kulübü Divan Kurulu
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 23.05.2020 16:09

İSTANBUL (AA) - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bir araya gelemeyen sarı-kırmızılı kulübün divan kurulu üyeleri, video konferans yöntemiyle toplandı.

Divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu'nun yönettiği toplantıya, kısa süre önce iki ameliyat geçiren başkan Mustafa Cengiz katılmadı. Yönetim kurulu üyelerinden sadece Okan Böke'nin bağlandığı bildirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Hamamcıoğlu, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'in arka arkaya beyin ve mide ameliyatları geçirmesinin kendilerini üzdüğünü belirterek, "Bu süreci çok yakından takip ediyoruz. Sayın Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimizi gönderiyoruz. Dualarımız ve pozitif enerjimiz kendisiyle. Kendisine kolaylıklar diliyorum. Değerli Başkanımız mücadeleci kişiliğiyle bu rahatsızlığın da üstesinden gelecektir ve en kısa zamanda aramıza yeniden katılacaktır. 65 yaş üstü için sokağa çıkma yasağı bittiği zaman divan kurulu üyelerim adına kendisine müsait olması durumunda bir ziyarette bulunmayı planlıyorum." ifadelerini kullandı.

Salgın sürecinde Galatasaray Kulübü üyelerinden iki kişinin koronavirüs nedeniyle vefat ettiğini aktaran Hamamcıoğlu, "12 Mart'tan beri Kovid-19 pandemisiyle uğraşıyoruz. Çalışma şartlarımızı, hayatımızı yakından etkiledi. Bu süreçte vefat eden birçok üyemiz oldu. Bildiğimiz kadarıyla bu vefatlardan sadece ikisi koronavirüs nedeniyle yaşandı. Diğerleri farklı sebeplerden dolayı ebediyete intikal etti." diye konuştu.

"Galatasaray'da çekişme değil, belki aynı fikirde olmamak var"

Eşref Hamamcıoğlu, camiada sevgisizlik, huzursuzluk, kurullar arasında çekişme yaşandığı yönündeki iddialara değindi.

Hamamcıoğlu, söz alan üyelerden Füsun Kantemir'in basında Galatasaray'da huzursuzluk ve karışıklık yaşandığına yönelik haberlerin yer aldığını hatırlatması üzerine, "Sanki Galatasaray'ın kurulları arasında bir çekişme varmış gibi çok ciddi bir algı yönetimi var. Bunu çekişme değil, belki aynı fikirde olmamak diye düşünmek lazım. Bunun basına, resmi siteye yansıması hoş bir şey değil. Galatasaray'ın doğruları açısından bununla mücadeleye devam edeceğiz." şeklinde görüş belirtti.

Volkan Karsan'ın, "Bize yakışmayan bir üslup var. Bu üslubun en büyük hedefi sizsiniz. Bu üslubun Galatasaray'ın hiçbir yerinde karşılaşmayacağımız hale getirilmesini sağlamalıyız." yorumu üzerine Hamamcıoğlu, şunları kaydetti:

"Özellikle son zamanlarda divan başkanlık makamının hiçbir terbiye kuralına uymayacak şekilde muhatap gösterilmesi, çeşitli mecraların önüne atılıp linç ettirilmeye çalışılması yakışık almıyor. Yaşam stili ve kişilik olarak bunlara alışkınım. Çok kolay üstesinden gelirim, dirençliyimdir. Ancak benimle beraber hareket eden divan kurulundaki arkadaşlarım ve temsil ettiğim divan kurulu üyeleri, bu tür algı yönetimi sonucunda hedef olmayı hak etmiyor. Bizlerin görüşleri Galatasaray'ın ileri gitmesini sağlayacak görüşlerdir. Yeniden bir polemik konusu yaratmak istemiyorum ama bir kaşık suda fırtına kopartarak mağduriyet edebiyatı yapmanın, sanal düşmanlar oluşturmanın kimseye faydası yok. Klavye silahşörlüğüyle bana, aileme, arkadaşlarıma hakaret ve tehditler savurmayla Galatasaray'a fayda gelmez. Bu imkanı sağlayanlara hiç gelmez."

Yaklaşık 2 saat süren ve 200'e yakın divan kurulu üyesinin katıldığı toplantı, üyelerin görüş, öneri ve dilekleriyle sona erdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

Van Erciş Şeker Fabrikası 105 Personel Alıyor: Kampanya Dönemi İş İmkânı


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığlı antrenöre milli görev


Van Spor

Malatyalı sporcular Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı


Van Spor

Elazığ Gençlik Spor hentbolda 5’te 5 yaptı


Van Spor

24Erzincanspor kendi evinde Ankaragücü’ne 2-0 yenildi


Van Spor

TFF 3. Lig: Malatya Yeşilyurtspor: 1 - Kapadokyaspor: 1


Van Spor

Fenerbahçe, Guendouzi ve Oosterwolde'nin Golleriyle Galatasaray'ı Devirdi ve Süper Kupa'nın Sahibi Oldu!


Van Spor

Erzincan’da Yıldızlar Badminton İl Birinciliği tamamlandı


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor güçlü bir yapılanmayla yoluna devam edecek


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’da yönetim değişikliği


Van Spor

Gençler Güreş Müsabakaları Elazığ’da sürüyor


Van Spor

İnönü Üniversitesi Basketbol takımı şampiyon oldu


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’un olağanüstü genel kurul toplantısı yarın yapılacak


Van Spor

Hakkari’de Küçükler Voleybol İl Birinciliği sona erdi


Van Spor

GSİM 2025’de 540 milyonluk yatırımla rekora koştu


Van Spor

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları küçük kızlar voleybol takımı il üçüncüsü oldu


Van Spor

Elazığspor’da yeni transferlerin forma numaraları belli oldu


Van Spor

Elazığspor, 4 transferini açıkladı


Van Spor

Çakmur şampiyon atletleri ödüllendirdi


Van Spor

Şehriban Günata Anadolu Lisesi, Malatya’yı bölge müsabakalarında temsil edecek


Van Spor

Galatasaray, Trabzonspor'u 4-1 Mağlup Ederek Süper Kupa Finali'ne Yükseldi!


Van Spor

Serdal Adalı’dan Elazığ Medilines Hospital’a teşekkür mesajı


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ