Evkur Yeni Malatyaspor'da kupa mesaisi moralsiz başladı

Spor 4.12.2018 13:15:19 0
Evkur Yeni Malatyaspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
Spor Toto Süper Lig’in 14. haftasında sahasında Akhisarspor ile 1-1 berabere kalan Evkur Yeni Malatyaspor’da moraller bozulurken, takım perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Etimesgut Belediyespor müsabakasının hazırlıklarına ara vermeden başladı.
Kaybedilen 2 puandan dolayı antrenmanda futbolculara yönelik bir konuşma yapan Erol Bulut, ciddiyet uyarısında bulundu. Akhisar karşısında maçın büyük bölümünde iyi oynamalarına rağmen farkı arttıracak golleri atamadıklarını ve rakibe maça ortak olması için cesaret verdiklerini söyleyen Bulut, önlerinde bulunan Etimesgut Belediyespor ve BB Erzurumspor maçlarından galip gelmeleri gerektiğini vurguladı.
Antrenmanda Akhisarspor karşısında ilk on birde oynayan oyuncular yenileme çalışması yaparken, diğer futbolcular ise taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.
Sakatlığından dolayı formasından uzak kalan takım kaptanı Adem Büyük’ün kupa maçında da görev alamayacağı, ancak hafta sonu oynanacak BB Erzurumspor maçında hazır hale geleceği belirtildi.
Bu arada Akhisarspor ile oynanan maçta sarı kart gören Guilherme ve Khalid’in cezalı duruma düştükleri ve ligde pazar günü oynanacak BB Erzurumspor müsabakasında forma giyemeyecekleri belirtildi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem