Evkur Yeni Malatyaspor'da futbolcular ligde ve kupada iddialı

Van Spor 5.12.2018 13:00:18 0
Evkur Yeni Malatyaspor
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 05.12.2018 13:00
Evkur Yeni Malatyaspor’un defans oyuncusu Arturo Rafeal Mina Meza, Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Lig maçlarında ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi.
Sarı-kırmızılı takımın defans oyuncusu Arturo Mina ve golcü futbolcu Eren Tozlu Nurettin Soykan Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mina, sakatlık sürecini atlattığını ifade ederek, "Allah’a şükür iyiyim. Önümüzdeki maçlarda oynayabilecek kuvvete ulaştığımı düşünüyorum" dedi.

“Bir sakatlık yaşadım ama şimdi iyiyim"
Ekvadorlu futbolcu, milli takıma davet edilme sürecine ilişkin, "İyi çalışmıştım ve böyle bir şeyi bekliyordum. Tabi milli takıma davet edilmeniz size daha çok öz güven veriyor. Daha farklı bir seviye olarak düşünüyorum. Milli takım da iyi geçti, Peru’yu deplasmanda 2-0 yendik. Tabi ufak bir sakatlık yaşadım ama şimdi iyiyim" değerlendirmesinde bulundu.

"Hepimiz çok çalışıyoruz”
Takımdaki forma rekabetinin sağlıklı olduğunu ifade eden Mina, "Hepimiz çok çalışıyoruz. Burada kararı verecek olan hocamız. Her şeyden önemlisi biz bir ekibiz ama sağlıklı ve güzel bir rekabet olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.
Mina, lig ve kupa maçlarında ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydederek, "Kısa zamanda 5 maç oynayacağız. Bizim buna hazır olduğumuzu hissediyorum. Ne gerekliyse onu yapacağız" dedi.

Eren: "Finale kadar gidebiliriz"
E.Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu ise Ziraat Türkiye Kupası’nı ciddiye aldıklarını ifade ederek, ligdeki takımların durumlarına baktıklarında kupada finale kadar gidebileceklerini söyledi.
Tozlu, Akhisarspor maçında aldıkları beraberlikten dolayı üzgün olduklarını ifade ederek, "Kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı. Maça da aslında iyi başladık. İlk yarının sonunda golü bulduk ve devre arasına avantajlı girdik. İkinci yarıda oyun bizim elimizdeyken basit bir gol yedik ve berabere kaldık. Tabi ki üzgünüz, kendi sahamızda kazanmamız gereken bir maçtı. Akhisar da hafta içi maç oynamış ve yorgun gelmişti. Neticede bu maçı geride bıraktık. Önümüzde zorlu bir Erzurum maçı var, o maça konsantre olacağız" açıklamasını yaptı.

“Oynadığım sürece elimden geleni yapmaya çalışıyorum”
Tozlu, maçta süre aldığı bölümde elinden geleni yapmaya çalıştığını belirterek, şunları söyledi:
"Takımıma faydalı olmaya çalıştım. Uzun süre oynamayıp daha sonra oynayınca illa ki maç eksiği oluyor, bunu da oynayarak gideriyorsunuz. Oynadığım sürece elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bundan sonrada bu şekilde devam edecek."

"Kupa maçlarını da ciddiye alıyoruz”
Ziraat Türkiye Kupası’nda gidebildikleri yere kadar gitmek istediklerini dile getiren Tozlu, "Kupa maçlarını da ciddiye alıyoruz. Bu sene Beşiktaş kupada yok, Fenerbahçe ve Galatasaray ise ligde kötü durumdalar. Aslında kupayı biraz ciddiye aldığımız zaman belki de finale kadar gidebiliriz. O yüzden kupayı da ciddiye alıyoruz" diye konuştu.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Elazığ, trıatlonda yeni bir döneme ev sahipliği yaptı


Van Spor

Ardahan Kura Kadın Futbol Takım’ının yeni başkanı Songül Çelik oldu


Van Spor

Süphan Dağı tırmanışına tipi ve kar engeli


Van Spor

Kars’ta "Kadınlar Satranç İl Birinciliği Turnuvası" tamamlandı


Van Spor

Beşiktaş, Gençlerbirliği'ni 2-0 Mağlup Etti: Orkun Kökçü ve Olaitan Farkı Yarattı


Van Spor

Elazığspor son 5 maçından 13 puan çıkardı


Van Spor

Erzurumspor FK - Hatayspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 3 - Hatayspor: 0


Van Spor

Kopspor maçı ertelendi


Van Spor

Bitlisli taekwondocu Nurcihan Ekinci’nin hedefi 2032 Paralimpik Oyunları


Van Spor

Furkan Akar’dan tarihi madalya


Van Spor

Zirvede fark açılıyor! Galatasaray 10 kişilik Başakşehir'e fark attı


Van Spor

Rize'yi tek golle geçtiler! Karadeniz derbisi Trabzonspor'un!


Van Spor

Eren Stadyumu’nda kar temizliği


Van Spor

Iğdır FK’da teknik direktörlük görevine Hikmet Karaman getirildi


Van Spor

Elazığspor’da 3 sakat, 1 cezalı


Van Spor

Erzincanlı sporcular Havalı Silahlar Coşkun Abiş Kupası’ndan derecelerle döndü


Van Spor

Erzincan Anadolu Lisesi badmintonda Türkiye ikincisi oldu


Van Spor

Kars Emniyet Futbol takımı Doğu Anadolu Şampiyonu oldu


Van Spor

Iğdır FK’de Kenan Koçak dönemi sona erdi


Van Spor

Fenerbahçe’nin Süper Lig’de namağlup serisi 26. haftada bitti


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ