Elazığspor - Denizlispor maçının ardından

Spor 10.02.2018 15:16:06 0
Elazığspor - Denizlispor maçının ardından
Tarih: 01.01.0001 00:00
Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, yollarına emin adımlarla devam ettiklerini belirtirken, Denizlispor Sportif Direktörü Bülent Ertuğrul ise hücum anlamında eksiklikleri olduğuna dikkat çekti.
Spor Toto 1. Lig’in 21. haftasında Elazığspor, sahasında karşılaştığı Denizlispor’u 1-0 mağlup etti. Maçın ardından her iki takımın çalıştırıcıları açıklama yaptı. Hafta içinde maçın kolay olmayacağını belirttiklerini ifade eden Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Gerçekten maçın ilk yarısında çok zorlandık. Topun bizde kalması çok fazla bir mana ifade etmedi. Varyasyonları deneyemedik. Kapanan bir takım vardı karşımızda. Oyuncularım ikinci yarıda söylediklerimizi iyi yaptı. Özellikle defans arkasına atılan deparlar bize etkili olacaktı, bunu yaptılar. 1-0’dan sonra çok net pozisyonlar bulduk. Önemli olan golü atabilmekti. Çok bariz goller kaçırdık. Ne olursa olsun böylesine zor bir maçı 3 puanla geçtiğimiz için oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımızda 90 dakika hiç susmadan destekledi. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Bu maç bizi hep yukarıda tutacaktır. Bu 3 puanının önemini ileri ki haftalarda göreceğiz. İnşallah daha yukarılara çıkarız” diye konuştu.

Denizlispor cephesi
Denizlispor Sportif Direktörü Bülent Ertuğrul ise, ilk yarıda savunmada iyi olduklarını fakat hücumda istediklerini yapamadıklarını söyleyerek, "Aralardaki blok mesafeleri iyiydi. İkinci yarı özellikle 60’dan sonra ne bloklar arası mesafe, ne takımın birbiriyle uyumu, ne taktiksel anlamda disiplin yoktu. İyi mücadele edemedik. Ben bu maçlık göreve geldim sadece. Önümüzdeki hafta yeni hocamızla inşallah bulunduğumuz konumdan uzaklaşmak istiyoruz. Çünkü ligin boyu kısalıyor her hafta. İnşallah Giresun maçıyla birlikte puan ve puanlarla tanışıp, önümüze daha iyi bakarız" şeklinde konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem