Covid-19 gölgesinde yapılan YKS’de sorular kolay bulundu

YKS'YE GİREN CENGİZ GENÇ, SINAVIN İYİ GEÇTİĞİNİ SÖYLEDİ

Spor 27.06.2020 15:14:05 0
Covid-19 gölgesinde yapılan YKS’de sorular kolay bulundu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sona ererken, Malatya’da sınava giren adaylar sınavı değerlendirirken, genelde soruların kolay olduğunu ifade ettiler.

Bu yıl tüm dünyayı kasıp kavuran yeni tip korona virüs (Covid-19) gölgesinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) Malatya’da da sosyal mesafe kurallarına uyuldu. Sınav sırasında veliler okul bahçesi dışında tutuldu. Sınavdan çıkan öğrenci Cengiz Genç, "YKS sınavına iyi çalıştım. Emeğimin karşılığını alacağıma inanıyorum. Sınav çok iyi geçti diyebilirim. Sınav genel anlamda iyi geçti” şeklinde konuştu.

Öğrenci Onur Uyan ise sınav iyi geçtiğini ifade edip, soruların kolay olduğunu dile getirdi. Uyan, 45 net yaptığını kaydetti. Nur Gürbüz de, "Sınav çok zor değildi. Ama çalışmadığım yerden gelen sorular beni zorladı. İyi bir puan alabilirim diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı. Çocuğunu sınava getiren ve sınav süresince okul bahçesi dışında bekleyen öğrenci velisi Niyazi Erayabakan da, "Covid-19 gölgesinde YKS yapıldı. Sağlık konusunda büyük bir açımız var. Sınav yapılıyor ama ambulans ekibi yok. Bence olsa daha iyi olurdu. Öğrenciler içerde rahatsız olsa sağlık ekibi yok” dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem