Çelik, ASGD’den istifa etti

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD)Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Akif Çelik görevinden istifa ettiğini açıkladı.Yaklaşık 5 yıldır yürüttüğü görevi en iyi şekilde ifa ettiğini ve bu süre zarfında Malatya??

Spor 13.02.2019 12:32:11 0
Çelik, ASGD’den istifa etti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği (ASGD)Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Şube Başkanı Akif Çelik görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Yaklaşık 5 yıldır yürüttüğü görevi en iyi şekilde ifa ettiğini ve bu süre zarfında Malatya’nın sporu için çeşitli etkinlik ve organizasyonlara imza attıklarını kaydeden Çelik, ASGD yönetimine verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

ASGD çatısı altında her zaman üreten bir duruş ortaya koyduklarını belirten Çelik, “Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkan Yardımcılığı ve Malatya Şube Başkanlığı görevlerimden istifa ettiğimi siz değerli spor kamuoyu ile de paylaşmak istiyorum. Yaklaşık 5 yıldır yürüttüğümüz bu görevi en iyi şekilde ifa ettiğimiz ve bu süre içerisinde Malatya’nın sporu için çeşitli etkinlik ve organizasyonlara imza attığımızı gururla belirtmek istiyorum. Bu anlamda ASGD yönetimine de bugüne kadar verdikleri desteklerden ötürü teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem