Çat’ta spor tesisi atağı

ERZURUM KENT MERKEZİNE YAKIN İLÇELERDEN BİRİ OLAN ÇAT’TA SPOR TESİSİ ATAĞI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR. GSİM İLE ÇAT BELEDİYE BAŞKANLIĞI TESİSLEŞME İÇİN ELBİRLİĞİ YAPTI.

Spor 25.09.2020 09:48:11 0
Çat’ta spor tesisi atağı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzurum kent merkezine yakın ilçelerden biri olan Çat’ta spor tesisi atağı tüm hızıyla devam ediyor. GSİM ile Çat Belediye Başkanlığı tesisleşme için elbirliği yaptı.

Erzurum Çat’ta spor tesisi atağı tüm hızıyla sürüyor. Türkiye’nin her yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde spor tesisi ve modern statlar kazandırma çalışmaları devam ediyor.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü de Çat İlçe Müdürlüğü ile birlikte Çat Belediyesi ile el ele verdi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Tesisler Şube Müdürü Köksal Kaçmaz’ın yanı sıra Çat İlçe Müdürü İkram Sönmez, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, AK Parti İlçe Başkanı Muhammed Emin Işık ve AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Haydar Bulut’la birlikte Çat İlçe Sentetik Sahasında incelemelerde bulundu.

GSİM Müdürü Taşkesenligil ve Çat Belediye Başkanı Yaşar sahanın tribüne kavuşması için ortak hareket edecek. Ayrıca sahanın kenarında bir süre önce meydana gelen toprak kaymasına da çözüm bulmak için istinat duvarı yapılması için fikir alış verişinde bulunuldu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem