BŞB Erzurumspor'da Altıparmak, ilk antrenmanına çıktı

Spor 10.11.2017 16:48:54 0
BŞB Erzurumspor
Tarih: 01.01.0001 00:00
TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da Osman Özköylü’nün yerine getirilen Mehmet Altıparmak, bugün ilk antrenmanına çıktı.
Büyükşehir Belediye Erzurumspor’da günlerdir devam eden teknik adam problemi çözüldü. Osman Özköylü’nün gitmesi üzerine BŞ.BLD Erzurumspor’un yeni teknik direktörü Elazığspor’dan kısa bir süre önce ayrılan Mehmet Altıparmak oldu. Erzurum’a gelerek yönetimle masaya oturan Mehmet Altıparmak, her konuda anlaşarak kendisini mavi-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Altparmak, yeni takımıyla bugün ilk antrenmanına çıktı.
Teknik direktör Altıparmak, yıllık 550 bin TL ücret alacak. Altıparmak’ın sözleşmesinde de herhangi bir tazminat maddesi konulmadığı öğrenildi.

Altıparmak: “Şu ana kadar futbolcuların performansı sahaya yansımamış”
Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, BŞ.BLD Erzurumspor’da olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek, “Alanyaspor’la Erzurum’da kamp yaptık ve şampiyon olduk. Erzurum bana uğurlu geliyor. Erzurumspor şu an bulunduğu konumda çok iyi bir yerde değil ama çok iyi bir takım. Bugün başladık, takımı tanıyorum. Oyuncuların performansını biliyorum. Şu ana kadar bu performansları sahaya yansımamış. Önümüzde 6 haftada ilk yarıdaki periyotta yukarıdaki takımları yakalamak amacımız olacak” diye açıklamada bulundu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem