BEÜ'nün 'Kış Kupası' turnuvası sona erdi

Spor 12.02.2018 10:25:57 0
BEÜ
Tarih: 01.01.0001 00:00
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) tarafından düzenlenen ‘Kariyerine Giden Yolda, Sağlık, Kültür ve Spor Bir Arada’ temalı ‘Rektörlük Kış Kupası’ turnuvası, yapılan ödül töreniyle sona erdi.
BEÜ Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan ve Afrin’de şehit olan askerler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Erdal Necip Yardım’ın konuşmasıyla devam etti. Şehitler için Allah’tan rahmet ve ailelerine başsağlığı dileyen Rektör Yardım, yaralı askerlere acil şifalar diledi. Rektör Yardım, “Üniversiteler sadece eğitim öğretim veren yerler değildir. Bunun yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin de yapıldığı yerlerdir. Üniversite olarak kendimizi sadece bilimsel olarak değil; sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da ispat etmeliyiz. Bu anlayışla bu turnuvayı düzenledik ve bu tür etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, dereceye giren takımları ve sporcuları tebrik ediyorum” dedi.
Turnuva sonunda basketbol branşında Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, voleybol ve futsal branşlarında Fen Edebiyat Fakültesi birinci oldu.
Ayrıca, masa tenisi bireysel branşta Kemal Bozkurt ve satranç branşında da Savaş Gültekin birinciliği elde etti.
Dereceye giren takım ve sporculara ödülleri Rektör Prof. Dr. Erdal Necip Yardım ve üniversite yönetimi tarafından takdim edildi.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem