Basketbolun sürpriz isimler Hakkari'ye gelecek

Spor 11.04.2018 16:55:04 0
Basketbolun sürpriz isimler Hakkari
Tarih: 01.01.0001 00:00
HAKKARİ (İHA) – Hakkari Belediye Başkanlığı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Hakkari İl Temsilciliğinin katkılarıyla düzenlenecek olan “Hakkari Belediyesi Veteranlar Basketbol Kupası” etkinliğine Türkiye’nin ünlü basketbolcularından sürpriz isimlerin katılacağı belirtildi.
Hakkari’de basketbol sporunu teşvik etmek ve şehirde genel bir kaynaşma ortamı oluşturarak basketbol ile topluma hizmet için 7’den 70’e herkesi salonlarda bir araya getirmek amacıyla Hakkari Belediye Başkanlığı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Hakkari İl Temsilciliğinin katkılarıyla hazırlanan ortak proje kapsamında düzenlenecek olan “Hakkari Belediyesi Veteranlar Basketbol Kupası” etkinliği öncesi Türkiye Basketbol Hakkari İl Temsilcisi Yakup Aktaş, 12 Dev Adam Basketbol Okulları Antrenörü M. Emin Taş ve beraberindeki öğrenci heyeti, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim’i makamında ziyaret etti.
Başkan Epcim, “Hakkari Belediyesi Veteranlar Basketbol Kupası” spor etkinliğine ilişkin plan ve program hakkında temsilci heyet ile görüşme yapıp bilgi aldı. Etkinliği yürütecek temsilci heyet, Belediye Başkan Vekili Epcim’e takımların maçlarda kullanacağı forma, top ve diğer malzemelerin tanıtımını yaptı.
Burada açıklamada bulunan Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Hakkari genelinde kendi alanlarındaki spor faaliyetlerinde güzel işlere imza atan Türkiye Basketbol Hakkari İl Temsilciliği ile bir ilki yapmak adına ortak bir proje hazırladıklarını söyledi. Başkan Epcim, "Projemizin amacı, başta şehrimizde basketbol sporunu halk arasında yaygınlaştırmak, insanları spora teşviş etmek ve şehir genelinde memur, işçi, esnaf, öğretmen, asker, polis ve sivil vatandaş arasında genel bir kaynaşma ortamı oluşturarak 7’den 70’e herkesi spor salonlarında bir araya getirmektir. Bu kapsamda ‘Hakkari Belediyesi Veteranlar Basketbol Kupası’ adıyla yapılacak spor etkinliğine erkeklerde 25 yaş, bayanlarda 20 yaş üzeri herkes katılabilecek. Takımların forma ve top malzemelerini bizler karşılayacağız. Başvurular Türkiye Basketbol Hakkari İl Temsilciliğine yapılacak ve maçlar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne ait spor salonunda yapılacak. Hakkari’de bir ilk olacak bu etkinlik kapsamında finale katılmak üzere Türkiye’nin ünlü basketbol oyuncularından sürpriz isimleri herhangi bir aksaklık olmazsa Hakkari’mizde ağırlayarak etkinliğimize ve şehrimize renk katacağız” şeklinde konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem