Başantrenör Acer: "Kaybediyoruz, üzülüyoruz ama pes etmeden devam edeceğiz"

Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü Hakan Acer, zorluklarının olduğunu ve o zorlukları aşmaya çalıştıklarını belirterek, 'İnsanların, bilmediği görmediği bazı şeyler var. Kaybediyoruz üzülüyoruz ama pes etmeden devam edeceğiz'

Van Spor 24.11.2021 23:22:09 0
Başantrenör Acer: "Kaybediyoruz, üzülüyoruz ama pes etmeden devam edeceğiz"
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 24.11.2021 23:22

Elazığ İl Özel İdare Başantrenörü Hakan Acer, zorluklarının olduğunu ve o zorlukları aşmaya çalıştıklarını belirterek, "İnsanların, bilmediği görmediği bazı şeyler var. Kaybediyoruz üzülüyoruz ama pes etmeden devam edeceğiz" dedi.

Eurocup Women B Grubu 5. hafta maçında Sepsi Sic’e 71-65 yenilerek Eurocup’ta gruptan çıkma şansını matematiksel olarak kaybeden Elazığ İl Özel İdare’de mücadele sonrası Başantrenör Hakan Acer ile İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş açıklamalarda bulundu.

Maça kazanmak için çıktıklarını aktaran Başantrenör Acer, “Mental olarak çok iyi hazırlanamadık ama çocuklar yine çok iyi mücadele etti. Oyuncularıma teşekkür ediyorum. Sahaya çıkınca ellerinden geleni yapıyorlar, biz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zorluklarımız var, o zorlukları aşmaya çalışıyoruz. İnsanların, bilmediği görmediği bazı şeyler var. Kaybediyoruz üzülüyoruz ama pes etmeden devam edeceğiz. Pazar günü Fenerbahçe, daha sonra da hedef maçlarımız başlayacak. O hedef maçlara kadar takviye yapmak istiyoruz. Her şeye rağmen oyuncularım ellerinden geleni yapıyor biz de Elazığ için elimizden geleni yapıyoruz” diye konuştu.

"En büyük problemimiz maddi anlamda destek görmemek"

Oyuncuların, hocaların eksik ücret alarak, zorlukları göğüsleyerek mücadele ettiklerini vurgulayan Elazığ İl Özel idare Genel Sekreteri Ali Şiş, “Şu andaki en büyük problemimiz maddi anlamda destek görmemek. Normal 2, 3. Lig takımı gibi finanse edemiyorsunuz. Geçmişten gelen sıkıntılar var. Oyuncularımızın mücadelesinden kuşkumuz yok ancak herkesi desteğe çağırıyoruz. Geçmiş yıllardan gelen borçlarımız var. Bu takım bunları aşacaktır. Oyuncular farklı ülkelerden gelip mücadele ediyorlar. Siz paralarını vermezseniz emeklerinden çalmış oluyorsunuz. Avrupa’dan elenmek çokta önemli değil. Elazığ’ın tanıtımı açısından gittik. Yoksa Avrupa’dan gelenin iki katı masraf ediyorsunuz. Bizim ligimiz önemli. Orayı iyi bir yerde tamamlamak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

Elazığspor’dan 17 Yaş altı taraftarlara ücretsiz bilet


Van Spor

Elazığ’dan 4 büyük başarı


Van Spor

Erzurum GSK araç filosunu güçlendiriyor


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ