Hakkari’de koruyucu sağlık ekipmanı denetimi

HAKKARİ BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ VE VETERİNER İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ İFTARA SAATİNE YAKIN SAATTE BİRÇOK İŞYERİNDE KORUYUCU SAĞLIK EKİPMANI DENETİMİ YAPTI.

Sağlık 29.04.2020 15:18:03 0
Hakkari’de koruyucu sağlık ekipmanı denetimi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri iftar saatine yakın birçok iş yerinde koruyucu sağlık ekipmanı denetimi yaptı.

Bir taraftan korona virüs tedbirleri diğer taraftan ise Ramazan ayının gelmesiyle birlikte denetimlerini arttıran belediye ekipleri, çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Zabıta ile Veteriner İşleri Müdürlüğünün ortaklaşa iftar saatine yakın çarşı merkezde faaliyet gösteren tatlıcı, fırın, çiğköftecilerde sosyal mesafe, koruyucu sağlık ekipmanı denetimi gerçekleştirdi.

Belediye yetkilileri, kent genelinde korona virüs salgınına karşı ekmek ve unlu mamullerin üretildiği alanlar başta olmak üzere gıda maddeleri üretim ve satışı yapılan işletmelerde hijyen, maske, eldiven kullanımı, gramaj, son kullanma tarihleri ile sosyal mesafe kuralı gibi konularda denetimlerin aralıksız sürdürüleceğini ifade ettiler.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem