Hakkari’de korona virüs denetimi

HAKKARİ BELEDİYESİ ZABITA MÜDÜRLÜĞÜ VE GIDA BİRİMİ, İL MERKEZİNDE FAALİYET GÖSTEREN LOKANTA, MARKET, GÜZELLİK MERKEZLERİ VE BERBERLERİ FİYAT, ETİKET VE KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA DENETLEDİ.

Sağlık 15.10.2020 11:53:57 0
Hakkari’de korona virüs denetimi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Gıda Birimi, il merkezinde faaliyet gösteren lokanta, market, güzellik merkezleri ve berberleri fiyat, etiket ve korona virüs tedbirleri kapsamında denetledi.

Halkın birçok alanda sağlıklı ve kaliteli hizmet alması amacıyla denetimlerini gerçekleştiren zabıta ekipleri; market, lokanta, güzellik merkezleri ve berberlerde kontroller yaparak iş yeri sahipleri ve çalışanları bilgilendirmeyi sürdürüyor. Zabıta ekipleri, denetimlerde başta korona virüs ve hijyen tedbirleri olmak üzere birçok başlıkta kontroller yaparak, iş yeri sahipleri ile çalışanlara gerekli uyarılarda bulundu.

Ürünlerin saklanma koşulları, fiyat, etiket ve son kullanma tarihi gibi konuları da denetleyen zabıta ekipleri, kişiler arası mesafe ve diğer konularda uyarılarda bulunarak, tedbir amacıyla iş yerlerinde yapılması gereken düzenlemeler hakkında da bilgi verdi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem