Bioderma Photoderm

​​​​​​​Bioderma, cilt sağlığı ve temizliği konusunda uzman bir marka. Son teknoloji ürünleri ile cilt sağlığının önemini son derece benimseyen ve cildi doğru ürünlerle sağlıklı bir görünüme kavuşturmayı hedeflemiş, a

Sağlık 1.07.2019 17:23:32 0
Bioderma Photoderm
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bioderma, cilt sağlığı ve temizliği konusunda uzman bir marka. Son teknoloji ürünleri ile cilt sağlığının önemini son derece benimseyen ve cildi doğru ürünlerle sağlıklı bir görünüme kavuşturmayı hedeflemiş, alanında sürekli gelişen ve büyüyen bir marka. Fransız Eczacı Jean Thorel’in kurmuş olduğu bu marka, dermokozmetik alanında oldukça güvenilir ürünler sunuyor. Cildinizi, gönül rahatlığıyla Bioderma’ya emanet edebilirsiniz.

Bioderma markasının her cilt tipine uygun ürün serisi ile kendi cilt tipinize uygun ürünlere kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Atoderm, Hydrabio, Cicabio, Node, Sebium, Abcderm,, White Objectıve gibi birçok alanda geniş ürün yelpazesi bulunmakta. Sadece cilt değil, saç ve pediatrik dermatoloji gibi alanlarda da oldukça başarılı ürün serileri mevcut.

Bioderma Photoderm İle Yaz Bambaşka

Özellikle Bioderma Photoderm serisi, yaz aylarının vazgeçilmezi. Güneş koruyucu özelliği olan bu seri, cildinizi güneşten korurken cilt sağlığınızı da üst düzeye çıkarmakta oldukça başarılı.

Photoderm serisi Bioderma’nın ilk akla gelen serilerinden. Yaz sıcaklarında cildinizin sağlığını Bioderma Photoderm ile güvenle koruyabilirsiniz. Sağlıklı bir cilt için sayfasını ziyaret ederek buradaki ürünleri inceleyebilirsiniz.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem