Yeni partinin ismi belli oldu.. İşte yeni partinin ismi!

Yeni parti iddiaları ile gündeme gelen Ali Babacan’ın kuracağı partinin ismini belirlediği hatta Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvurduğu iddia edildi.

Politika 11.07.2019 12:09:22 0
Yeni partinin ismi belli oldu.. İşte yeni partinin ismi!
Tarih: 01.01.0001 00:00


Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın kurması beklenen partinin kulislerde ‘Huzur Partisi’ olabileceği iddia edildi.  Kulislerde Babacan’ın partisinin adı ile ilgili Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvuru yapıldığı konuşuluyor.

Milli Gazete’de yer alan habere göre; Ali Babacan’a yakın isimlerin parti ismi ile ilgili olarak AK Parti’den istifa ederken “Her konuda beyaz sayfalarla işe başmak gerekmektedir.” sözleriyle birlikte yaptığı yaptığı açıklamasında “İnsan hakları, özgürlükler, ileri demokrasi ve hukukun üstünlüğü vazgeçilmez ilkelerimizdir. Amacımız ülkemizin itibarını yükseltmek, halkımızın refah ve mutluluğunu artırmak, Türkiye’yi hak ettiği güzel bir geleceğe ulaştırmaktır.” ifadelerinin kullanıldığı belirtilerek parti adının Huzur Partisi olabileceği iddia edildi.

Öte yandan Habertürk yazarı Nagehan Alçı’nın “Ali Babacan hareketinde son durum…” başlıklı yazısında yeni partiyle ilgili kulis aktarırken parti adının “Huzur Partisi olması önerisi var” diye yazarak “Özellikle parti içindeki 60 yaş üstü kuşaktan geliyor bu öneri” ifadelerini kullandı.

Huzur Partisi ile ilgili olarak ise 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası 18 Nisan’da Türk Patent ve Marka Kurumu’na başvuru yapıldığı ortaya çıktı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem