Milletvekili Aydemir: ‘Dualarımız Azerbaycan’la’

AK PARTİ ERZURUM MİLLETVEKİLİ İBRAHİM AYDEMİR, ‘DUALARIMIZ, YÜREĞİMİZ, CANIMIZ VE TÜM VARLIĞIMIZLA, TEK MİLLET, İKİ DEVLET PAYDASINDA GÖNLÜMÜZÜ BULUŞTURDUĞUMUZ KARDEŞ AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ. AZERBAYCANLI ŞEHİTLERİ RAHMETLE

Politika 28.09.2020 13:02:54 0
Milletvekili Aydemir: ‘Dualarımız Azerbaycan’la’
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Dualarımız, yüreğimiz, canımız ve tüm varlığımızla, Tek Millet, İki Devlet paydasında gönlümüzü buluşturduğumuz Kardeş Azerbaycan’ın yanındayız. Azerbaycanlı şehitleri rahmetle anıyor, yaralılara acil şifa diliyor, saldırgan Ermenistan’ı lanetliyoruz. ‘ dedi.

Aydemir’in Mesajı

Milletvekili Aydemir, Milli şairimiz Akif’imizin imanlı ifadesiyle; ‘Değil mi cephemizin sinesinde iman bir/Sevinme bir, acı bir, gaye aynı, vicdan bir/Değil mi ortada bir sine çarpıyor, yılmaz/Cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz’ diyor; kardeş Azerbaycan’ın haklı davasına yüreğimizi adıyoruz. ‘ mesajını verdi.

Tek Millet, İki Devlet

Milletvekili Aydemir, tek millet, iki devlet hakikatini, ‘Azerbaycan/Menim aşgım, menim andım, menim anam!/Biz ikimiz bir torpağıg/Men de senin bir parçanam/Ey gudretim, ey şöhretim? Sensiz menim ne gıymetim?/ Dünen varıg, bugün varıg’ dizeleriyle vurgulayan Bahtiyar Vahapzade’nin hissiyatını paylaşıyor, Kazım Karabekir’in torunları olarak Azerbaycanla kardeşlik yoluna başımızı koyuyoruz. ‘ dedi.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem