Malatya AK Parti’de bayramlaşma töreni

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

Politika 2.05.2022 21:25:39 0
Malatya AK Parti’de bayramlaşma töreni
Tarih: 01.01.0001 00:00

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından bayramlaşma programı düzenlendi.

AK Parti Malatya İl Teşkilatı tarafından Nikah Sarayı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine, AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, "Bu bayramın tüm insanlara, tüm ezilen zülüm gören insanlara bayram tadında bayramları yaşamasın nasip etsin diyorum Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın" diye konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise bir ramazan ayını daha geride bıraktıklarını ifade ederek, "AK Parti ailesi olarak bugün bu coşkuyu, bu birliği ve beraberliği gördüğümden dolayı çok mutlu oldum. Başta il başkanımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu

Daha sonra AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Öznur Çalık ve Ahmet Çakır birer konuşma yaparak 2023 seçimleri için hazır olduklarını dile getirdiler.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem