Ebubekir Elmalı: “Erzurum’da yapacağımız kongre ile buradan yeni bir harekatın fitilini ateşlemiş olacağız”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı, “Erzurum’da teşkilatlanma tamamlandı ve Cuma günü genel başkanımızın katılımıyla kongremizi yapacağız. Erzurum’a çok önem veriyoruz. Burayı pilot il olar

Politika 12.01.2022 16:32:14 0
Ebubekir Elmalı: “Erzurum’da yapacağımız kongre ile buradan yeni bir harekatın fitilini ateşlemiş olacağız”
Tarih: 01.01.0001 00:00

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı, “Erzurum’da teşkilatlanma tamamlandı ve Cuma günü genel başkanımızın katılımıyla kongremizi yapacağız. Erzurum’a çok önem veriyoruz. Burayı pilot il olarak belirledik. Erzurum’da yapacağımız kongre ile buradan yeni bir harekatın fitilini ateşlemiş olacağız” dedi.

Cuma günü Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün katılımı ile yapılacak olan Erzurum Kongresi öncesi Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı bir basın toplantısı düzenledi. Elmalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Erzurum’u harekatın pilot ili olarak belirlediklerini ifade ederek, “Yeni kurulan bir partiyiz. 70’e yakın şehirde teşkilatlanmayı tamamladık ve seçime girmeye hak kazandık. Erzurum’da teşkilatlanma tamamlandı ve Cuma günü genel başkanımızın katılımıyla kongremizi yapacağız. Erzurum’a çok önem veriyoruz. Burayı pilot il olarak belirledik. Erzurum’da yapacağımız kongre ile buradan yeni bir harekatın fitilini ateşlemiş olacağız” ifadelerini kullandık.

Elmalı, proje üretmeyen muhalefet olmak istemediklerini yapılan muhalefetin çözümünü masaya koyacaklarını kaydederek, “Herkesin derdini bilen ama bunun üzerinden muhalefet yapmayan, aynı zamanda çözümlerini sunan bir siyasi partiyiz. Halkı ve onların dertlerini biliyoruz. Muhalefet olarak proje üretmeyen ve sadece eleştiri yapanlardan en büyük farkımız, bizim yaptığımız muhalefete karşın çözümü masaya koymamızdır. Siyasi arenaya girmemizle ötekileştirici her türlü üslubu reddediyoruz. Bu tarz özelliklerimizle halkımızla bir araya gelmeyi buradan başlatıyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem