Davutoğlu ve Gül cephesinden yeni parti açıklaması geldi

Davutoğlu ve Gül cephesinden bugün bir açıklama niteliğinde itiraf geldi.

Politika 7.02.2019 01:57:08 0
Davutoğlu ve Gül cephesinden yeni parti açıklaması geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Davutoğlu ve Gül cephesinden bugün bir açıklama niteliğinde itiraf geldi.

Bildiğiniz gibi karar gazetesi Davutoğlu ve Gül cephesi’nin yayın organı. Davutoğlu’nun eski danışmanlarından olan, aynı zamanda yakınlarında yer alan Etyen Mahçupyan', yeni parti iddialarına karşı sorulan soruya verdiği cevapta önce hükümeti eleştirip ardından da "böyle bir partinin kaçınılmaz" olacağını dile getirdi.

Belki çoğumuz Karar Gazetesi’ni bizden biri olarak zannediyor. Ancak Karar Gazetesi, Sözcü ve Cumhuriyet Gazeteleri gibi tam muhalefet eden bir gazetedir. Aslında onlardan daha şiddetli ve etkili muhalefet yapıyor. Çünkü o gazetelerin ne olduğunu biliyoruz, ama Karar Gazetesi içimizden biri gibi görünüp, içimize oyan bir gazetedir. Ha aralarında çok az da olsa iyi köşe yazarları var. Ama çoğunluğu AK parti ve MHP ittifakını hedef almış bir kitledir.

Etyen Mahçupyan yaptığı bu açıklama ile Gül’ün yeni parti iddiası ya da bir partiye geçme meselesinin sadece bir dedikodu olmadığını ortaya çıkardı.

Biz yine hep tekrar ettiğimiz O sözu söyleyeceğiz. önümüzde ki günler gerçekten çok sinsi işlerin ve ilişkilerin sahneleneceği günler olacak. Bunu yapan da düşman gördüğümüz kişiler ve yapılar değil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kardeşim dediği vefasızlar olacak.

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem