CHP Mersin Milletvekili Gökçel Hakkari'de STK temsilcileriyle buluştu

Politika 11.09.2018 12:43:17 0
CHP Mersin Milletvekili Gökçel Hakkari
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 11.09.2018 12:43
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Hakkari’de sivil toplum örgütleri temsilcileri ile bir araya geldi.
Hakkari’ye gelen CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, CHP İl Başkanı Aytekin Karahanlı ve parti yönetimi tarafından karşılandı. Gökçel ve beraberindekiler esnafları ziyaret edip yoldan geçen vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sorun ve sıkıntılarını dinledi. Bazı vatandaşlar ise kentte bulunan işsizlik sorununa bir çözüm bulunmasını isteyerek, evlerine ekmek götüremedikleri gibi borçtan dolayı elektriklerinin kesildiğini söyledi. Gökçel ise bu konuda bir araştırma yaparak ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını söyledi.
Gökçel, İnsan Hakları Derneği (İHD) ziyaretinin ardından toplantı için Ticaret ve Sanayi Odası’na (HATSO) geçti. Burada HATSO Meclis Başkanı Nazım Demir, Genel Sekreter Fikret Keskin ve sivil toplum örgütleri tarafından karşılanan Gökçel, il ve ilçelerdeki sivil toplum örgütü temsilcileri ile bir araya geldi. Cumhuriyet Halk Partisi tarafından görevlendirilen bir milletvekili olarak geldiğini söyleyen Cengiz Gökçel, "Ülkemizde yaşanan ekonomik krizle alakalı sizlerle karşılıklı sohbet edip bu krizden ne kadar etkilendiğini ve bu krizde çıkış noktasında beklentileriniz nelerdir. Bizim Cumhuriyet Halk Partisi olarak ekonomik krizle ilgili ve krizden çıkış nasıl olur bunlarla ilgili 13 maddelik bir çözüm bir çözüm önerimiz var. Bunları sizlerle paylaşmaya geldik. Özelikle bunu da vurgulamak istiyorum Hakkari’ye gelirken çok sıcak bir ilgi ile karşılaştım ve Hakkari halkı bizi kucakladı ve bağırlarına bastılar. Buradaki pırıl pırıl gençleri gördüm. Bunlara bu topraklarda imkan sağlandığında inanıyorum ki bu topraklardaki her ekonomik her sosyal krizlerden çıkışın belki de onlar birer neferi olacaklardır. Hakkari çağdaş yaşam şekliyle de gerçekten bizim batı illerimizden önden gelebilecek bir ilimiz ve Hakkari’de olmaktan çok mutluyum” dedi.
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

12 Bingölspor, seyircisiz maçta rakibini 7-1 mağlup etti


Van Spor

Bulanık Kopspor evinde kazandı


Van Spor

Erzincan 1. Amatör Küme’de yeni sezon heyecanı başladı


Van Spor

Türkiye şampiyonu Erzincan’dan


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Karacabey Belediyespor: 2


Van Spor

Erzurumspor FK - Adana Demirspor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 7 - Adana Demirspor: 0


Van Spor

Malatya’da okul sporları tırmanış yarışmaları tamamlandı


Van Spor

Tekmanlı minik eskrimcilerden başarılı sonuçlar


Van Spor

Röveşata golünün kahramanları ödüllendirildi


Van Spor

Malatya Yeşilyurtspor’dan toplu imza töreni


Van Spor

Iğdır FK - Ümraniyespor maçının ardından


Van Spor

Trendyol 1. Lig: Iğdır FK: 1 - Ümraniyespor: 1


Van Spor

Elazığ’da ‘Sağlıklı Yaşam’ kültürü gelişiyor


Van Spor

Elazığ’a bilek güreşinde 4 madalya


Van Spor

Kovancılar güreş takımı Elazığ’da 8 altın madalyayla zirveye çıktı


Van Spor

Şenkaya’da salon futbolu coşkusu


Van Spor

Teknik Direktör Çağlayan: "Bu hikayenin sonunda Elazığspor bir üst lige çıkacak"


Van Spor

Elazığ’da dart müsabakaları sona erdi


Van Spor

Değer Erzincan spor kulüpleri 20’ye ulaştı: Hedef 5 bin öğrenci


Van Spor

Yeni Malatyaspor’dan yeniden yapılanma açıklaması


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ