50 yıl önce başarılı olan planı Erdoğan için uygulayacaklar

Abdullah Gül’ün parti kuracağı haberleri artık iyiden iyiye gerçeğe dönerken şimdide bunun başarılı olma ihtimali düşünülüyor ki geçmişte bu başarılı oldu. Şevki Karabekiroğlu hocanın kaleme aldığı kısa yazı da o gün işar

Politika 23.01.2019 22:20:51 0
50 yıl önce başarılı olan planı Erdoğan için uygulayacaklar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Abdullah Gül’ün parti kuracağı haberleri artık iyiden iyiye gerçeğe dönerken şimdide bunun başarılı olma ihtimali düşünülüyor ki geçmişte bu başarılı oldu. Şevki Karabekiroğlu hocanın kaleme aldığı kısa yazı da o gün işaret edilerek durum şöyle özetlendi.

“Sene 1969 DP 10 yıl AP 9 yıldır iktidar Vesayet kurumu CHP ye millet asla iktidarı vermiyor. Sağı bölmekten başka çare kalmıyor MNP ve MHP kurularak sağdan Muhafazakar ve Milliyetçi oylar ayrılıyor Sonra AP içinden bir grup daha ayrılıyor Ferruh Bozbeyli DP yi kuruyor 1973 seçimlerinde CHP birinci çıkıyor ve MSP ile birleşip iktidar oluyor.Takvimi 50 yıl ileri alın ve yeni bir yerleştirme yapın bakalım. 2023 ne olacak?”

kısacası 2023’e doğru Abdullah Gül hazırlanmaya başlandı. Amaç Erdoğan’dan oy kopartacak bir kitle partisi ortaya çıkarmak. Çünkü bazı kişiler Akparti’ye kızsa da CHP’ye gitmez iyi Parti’ye gitmez bir MHP’ye gider ama MHP’de akparti yanında. Saadeti ise takmaz. Ama Abdullah Gül’ün kuracağı parti eğer güçlü meydana çıkar ise o zaman bazılarına alternatif olacaktır. Buda onların oraya kayarak oyuna gelmesine vesile olacak. Erdoğan’dan oy koparanlar Erdoğan’ı köşeye daha kolay sıkıştırabilecek. Tüm plan bu. Abdullah Gül hamlesi çok sinsi bir şekilde gelecek. Bu algıya ve oyuna dikkat etmek gerek.

SİZDEN İSTEĞİMİZ

Bu gönderiyi beğenerek, sosyal medyada paylaşarak veya whasapp'tan telefon rehberinizdeki kişilere göndererek daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilir, daha fazla insanın bu konu hakkında bilinçlenmesine destek verebilirsiniz..


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem