Sen Çal Kapımı 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Çal Kapımı 21. son bölüm

Sen Çal Kapımı 21. son bölümü ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in yer aldığı dizinin yeni bölümleri artık Cumartesi akşamları ekrana geliyor. Sen Çal Kapımı 22. yeni bölüm fragman

Magazin 6.12.2020 21:17:50 0
Sen Çal Kapımı 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sen Çal Kapımı 21. son bölüm
Tarih: 01.01.0001 00:00

Sen Çal Kapımı 21. son bölümünde; Serkan ve Eda ayrı mekanlarda birbirlerini beklemeye devam eder. Bir süre sonra ikisinin de umudu tükenir ve kalkarlar. Eda, kızlara Serkan’a bir daha inanmayacağını söylerken Serkan, Engin’e asla denemekten vazgeçmeyeceğini söyler. Sen Çal Kapımı 22. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Çal Kapımı 21. son bölüm...

SEN ÇAL KAPIMI 22. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI

SEN ÇAL KAPIMI 21. SON BÖLÜM ÖZETİ

Ertesi gün Eda işe gittiğinde İnci Gülüşlü Kızlar Derneği’nin yürüttüğü kampanyanın yüzü olması için teklif alır. Aynı teklif Serkan’a da yapılmıştır. Serkan düşünmeden reddederken Eda Serkan’a inat fotoğraf çekimine katılacağını söyler.

Alptekin’in sakladığı sırrı öğrenen Ayfer, yüzleşmek için Aydanlar’ın evine gittiğinde hiç beklemediği bir manzara ile karşılaşır ve Aydan’a yardım etmek zorunda kalır.

Bu sırada Serkan, Eda’nın yanında olabilmek için reddettiği kampanyaya katılmanın bir yolunu aramaktadır. Diğer yandan Aydan da Serkan ve Eda’yı bir araya getirebilmek için planlar yapar, ancak bu planlar öyle bir sarpa sarar ki kendisi bile işin içinden çıkmakta zorlanacak hale gelir.

Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle Cumartesi 20.00'de FOX'ta!

EDA GELMEDİ 21. BÖLÜM

EDA SELİNE LAF SOKUYOR 21. BÖLÜM

CEREN SERKAN'I EDAYA'YA İSPİYONLUYOR 21.BÖLÜM

EDA'NIN KAPAK ÇEKİMİ 21. BÖLÜM

O BENİM SEVGİLİM 21. BÖLÜM

YANIMDA OL 21. BÖLÜM

BİZİ HATIRLA 21. BÖLÜM

BİR AİLE KOMEDİSİ 21. BÖLÜM


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem