Romantik Sanatçı Rafet El Roma'nın boşandığı eşi ve annesi darp edildi ünlü sanatçıdan ilk açıklamalar

Sanatçı Rafet El Roman manken ve oyuncu olan eski eşi Ceren Kaplakarslan ve annesi Nuray Deveci iş adamı Temel Kankıran tarafından fiziksel şiddet gördüler. Ceren Kaplakarslan Hamile olduğu dikkatlerden kaçmadı. Ünlü Sanatçı yaptığı a?

Magazin 17.09.2019 15:35:32 0
Romantik Sanatçı Rafet El Roma'nın boşandığı eşi ve annesi darp edildi ünlü sanatçıdan ilk açıklamalar
Tarih: 01.01.0001 00:00

Rafet El Roman sevgilisinden şiddet gören eski eşiyle ilgili konuştu. Rafet El Roman “ O haberleri görünce çok üzüldüm. Gerçekten içler acısı. Tabii ki ilişkinin iç yüzü nedir ne oldu. Onu bilmiyoruz ama gerekçe ne olursa olsun onu bu şekilde görmek beni içten yaraladı. Ceren tabii ki benim eski eşim, dostum, arkadaşım. İnanın o halde gördüğümde şok oldum. Kendisine ve ailesini geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” diyen El Roman açıklamalarına “Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Bir kadına yapılması daha ağır. Hemen her gün bunu tartışıyoruz. Bu sonuncusu olur diyoruz ama olmuyor. Bir gün Ceren'in bunu yaşayacağı, kaderin bize bunu yaşatacağı aklımın ucundan geçmezdi. Umarım her şey geride kalır. Bebeğini sağlıklı bir şekilde dünyaya getirir. Eski eşimde olsa her zaman onun yanındayım”

 - Her şeyden önce bu bir travmadır. Bu ömür boyu insanların unutamayacağı bir olaydır. Hepimizin çoluğunu, çocuğunu gerçekten Allah korusun.

Haber Port


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem