Recep İvedik 6 Vizyon Tarihi Beli Oldu İlk Fragman Geldi

Her filminde gişe rekorları kıran recep ivedik’in 6.serisinin gösterim tarihi belli olurken ilk fragman da yayınlandı

Magazin 6.10.2019 14:58:08 0
Recep İvedik 6 Vizyon Tarihi Beli Oldu İlk Fragman Geldi
Tarih: 01.01.0001 00:00

Geçtiğimiz aylarda sinema salonları ile yaşanan atışmalar sürecinde vizyon tarihi ertelenen Recep İvedik 6'nın fragmanı nihayet yayınlandı. Resmi Instagram hesabından fragman için bir paylaşımda bulunan Şahan Gökbakar, efsanenin geri geldiği notunu düştü.
Türk sinemasının önemli figürlerinden biri hâline gelen Recep İvedik'in yeni macerasının anlatılacağı Recep İvedik 6 filminin çıkış tarihi, geçtiğimiz ay Şahan Gökbakar'ın Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ortaya çıkmıştı. Bilindiği gibi aslında filmin 2019'un şubat ayında gösterime girmesi bekleniyordu ancak yeni sinema kanunu çıkana kadar geçen süreçte yaşananlar, filmin ertelenmesine neden olmuştu.

Yeni vizyon tarihi 8 Kasım olarak açıklanan film, Recep İvedik'in Kenya'da yaşayacağı türlü maceraları konu edinecek. Sinemaseverlerin bazılarının da eleştiri odağında olan serinin yeni filminde Recep'i doğada vahşi hayvanlarla mücadele ederken göreceğiz. Recep İvedik 6'nın bu akşam yayınlanacak olan fragmanı, filmin konusu hakkında daha fazla bilgi edinmemizi sağlayacak.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem