Pamela Anderson sevgilisi Adil Rami tarafından aldatıldı! Adil Rami kimdir?

Dünyaca ünlü model ve oyuncu Pamela Anderson, sosyal medya hesabından sevgilisi Adil Rami'nin kendisini aldattığını açıkladı.

Magazin 26.06.2019 01:45:00 0
Pamela Anderson sevgilisi Adil Rami tarafından aldatıldı! Adil Rami kimdir?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Dünyaca ünlü model ve oyuncu Pamela Anderson, yaşadığı şoku sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Anderson, Instagram hesabından sevgilisi Adil Rami'nin kendisinden başka bir sevgilisi daha olduğunu ve 2 yıllık ilişkisinin bittiğini anlattı.

Sahil Güvenlik'in yıldızı Pamela Anderson, "İki kadının aklını ve kalbini kontrol etmek nasıl mümkün olabilir?" diyerek sevgilisi Adil Rami'ye isyan etti. Kendisini aldatan Adil Rami'ye 'canavar' diyen Anderson, "Hayatımın son iki yılı yalanmış. Büyük bir aşka inanmıştım, kandırıldım. Öğrendiğim kadarıyla ikili bir hayat yaşıyormuş." ifadelerini kullandı.

Anderson, ''Bunu kabullenmek çok zor. Hayatımın son 2 yılından fazlası meğer yalanmış. Kandırıldım! Büyük bir aşk yaşıyorduk! Son günlerden öğrendiğim şeylerden sonra yıkıldım!

Öğrendiğim şey de onun çift bir hayat yaşadığıydı. Eşlerinin oturduğu evlerde yakın yerlerde kız arkadaşlarıyla buluşan başka futbolcular hakkında şakalar yapardı. 

O adamlara canavar derdi! Fakat bu daha da kötü. Herkese yalan söyledi. İki kadının aklını ve kalbini kontrol etmek nasıl mümkün olabilir? 

Başkaları olduğuna da eminim. O bir canavar! Birçok insana destek olup, yardım ederken nasıl oldu da kendime yardım edebilecek kadar zeki olamadım'' diyerek paylaşımda bulundu.

Anderson, açıklamasının geri kalanında çok yaralandığını ve toparlanmasının zor olduğunu söyledi.

Pamela Anderson, Marsilya forması giyen 33 yaşındaki Adil Rami'nin maçlarını tribünden takip ediyordu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem