Modanın Süper Starı Gamze Özçelik Kendi Tasarım Koleksiyonuyla Geri Döndü

Moda Dünyasının aranan ismi Gamze Özçelik yeni klasmanıyla geri döndü moda takipçilerinde şaşkınlık yaratırken sevinç de eksik olmadı

Magazin 19.09.2019 16:18:10 0
Modanın Süper Starı Gamze Özçelik Kendi Tasarım Koleksiyonuyla Geri Döndü
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başarılı oyuncu Gamze Özçelik uzun süre ekranlardan uzak bir yaşamı tercih edip, dünyanın farklı coğrafyalarında sivil toplum çalışmaları ile yardıma muhtaç insanlarla ilgili çalışmalar yapıyordu. Gamze Özçelik hazırladığı özel koleksiyon ile moda dünyasına geri döndü.
37 yaşındaki Özçelik, bayan giyim markası Mizalle için bir koleksiyon tasarladı. Özçelik'in kendi imzasıyla hazırladığı koleksiyonun tanıtımı önceki gün yapıldı.

Markanın Beyoğlu Aslı Tunca Evi’nde gerçekleştirilen davetine iş, cemiyet, moda ve sanat camiasından çok sayıda kişi katıldı. Teşekkür konuşmasını markanın Yönetim Kurulu Başkanı Eymen Saraç yaptı.

https://cdn2.aksam.com.tr/aksam/fotogaleri/haber_icerik/images/190920191032314192838.jpg

Özçelik, "Kıyafetleri hazırlarken kendi yaşam tarzımda olması kuralını ön plana çıkardım, bu benim işim değildi ama yaptım" dedi.

Özçelik'in imzasını taşıyan koleksiyonda etnik figürler, çiçek ve hayvan desenleriyle bezenmiş elbiseler, kimono, kaftan, trençkot ve "giy- çık" parçalar bulunuyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem