Hercai 25. son bölümde neler oldu? İşte izleme linki.. Hercai 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cuma akşamlarının sevilen dizisi Hercai izleyicilerini ekran başına kilitliyor. Son bölümün bitmesi üzerine de ‘Hercai 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?’ sorusu aratılmaya başladı. Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin?

Magazin 14.12.2019 09:05:28 0
Hercai 25. son bölümde neler oldu? İşte izleme linki.. Hercai 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Hercai yeni bölüm fragmanı gelecek bölümde olacakları merak eden izleyiciler tarafından aratılmaya başladı. Atv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Hercai Cuma akşamı izlenen diziler arasında ilk sırada yer alıyor. Mardin’in Midyat ilçesinde çekilen dizi imkansızdan doğan bir aşkın hikayesini anlatıyor. Son bölümde Miran’ın yanına giden ve hiç beklenmedik bir gerçeğin ortaya çıkmasını sağlayan Reyyan öğrendikleri karşısında çok şaşırıyor. Peki, Hercai 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ayrıntılar haberimizde…

HERCAİ 26. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Hercai yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

HERCAİ 25. BÖLÜM ÖZETİ

"Artık boşanmak için önünde bir engel kalmadı!"

Miran için bardağı taşıran son damla, Reyyan'ın bu zamana kadar sözüne güvenmemesi ve Elif'in gerçekleri söylemesine rağmen oyun kurduğunu düşünmesi olur. Hazar'ın gerçeği itiraf etmesi Reyyan ve Miran arasındaki tüm dengeleri değiştirir. Bir yandan Miran'a kendisini affettirmeye çalışan Reyyan diğer taraftan ailesinin söylemiş olduğu yalanın hayal kırıklığıyla baş etmeye çalışır. Elif'in Şadoğlu konağına gittiğini öğrenen Azize kontrolünü kaybeder. Şadoğlu konağında bir kere daha karşı karşıya gelen iki ailenin restleşmesi Azize'nin zor bir seçim yapmasına neden olur. Bu sırada Miran'ın Reyyan'ı affetmeyeceğini düşünen Gönül'ün gerçek yüzü yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Diğer yandan Miran'a yan yanayken daha güçlü olduklarını göstermek isteyen Reyyan, acısını hafifletmek için annesinin geçmişine sığınan Miran'ı bulduğunda hiç beklenmeyen bir gerçeğin ortaya çıkması tüm yaşananların seyrini değiştirir.


HERCAİ DİZİSİ KONUSU

Midyat’a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu’na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan’ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh’un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran’ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran’ın planlanlarından habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren’in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat’ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı işadamı ile Midyat’ın güzelliği dillere destan Reyyan’ı kavuşabilecek mi? Hercai ilk bölümünde, ilk görüşte aşk ile büyük bir sınava tanıklık edecek! 

Kaynak: Akşam Gazetesi


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem