Çukur Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Çukur 3.sezon 5.bölüm ile ilgili yeni fragman yayınlandı

Magazin 12.10.2019 14:46:53 0
Çukur Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Çukur yeni bölümünden fragman | ilk sahne yayınlandı. 3. sezon 5. yeni bölüm ilk sahnesinde; sürpriz bir şekilde Çukur'a geri dönen Yamaç mahalleyi kahvede topluyor. Bir konuşma yapan Yamaç, “Bundan sonra İstanbul Çukur’un olana kadar Çukur yerinde durmayacak. İstanbul’un Çukur’da olduğunu herkes öğrenecek. Bu bir savaş ilanıdır!” sözleriyle başlayacak aksiyon dolu anların fitini ateşliyor. Peki Çukur son bölümde neler yaşandı?
Çukur dizisinin 71. son bölümünde; hapisteki Koçovalıların bu saldırılar karşısında nasıl ayakta kalacağı merak konusuyken Vartolu’ya beklemediği bir yerden yardım geliyor. Aliço’nun geçmişindeki acılı anlar seyirciyi ekran başına kilitlerken, Aliço Yamaç’a ulaşmaya çalışıyor.
Yamaç’ın yaptığı beklenmedik ziyaretler, onu yine Çukur’un sokaklarına götürüyor. Bu durum karşısında Akın’ın tepkisi ve Yamaç’ın atacağı hamleler soluksuz bekleniyor

Atölyeye çıkarılmayıp koğuşta bırakılan Vartolu içeri giren adamları görünce hemen planını kuruyor. Gelenleri aşırı sakin karşılayan Vartolu adamları tek tek indirip kendini helaya kapatıyor. Lavabonun altındaki şişi alıp saldırıyı püskürten Vartolu en son hamlesini yapıp kendini saldırtan adama selam söyletiyor.
Cumali uyanıp kendine gelip Yamaç’ı eve çıkartıp en son neler yaşandığını soruyor. Kaza anını anlatmaya başlayan Yamaç kendini kimin kurtardığını bilmediğini söyleyip hapistekilerin durumunu soruyor.

Yamaç’ın Çukur’a dönmediğini öğrenen Cumali sinirlenmeye başlıyor. Kaybedilen herkesi tek tek saymaya başlayan Cumali, Yamaç’ı Çukur’a dönmeye zorlayınca aralarında kavga çıkıyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem