Çukur Efsun kimdir? Gerçek adı ne? Damla Sönmez kimdir? Dizileri

Çukur dizisinde Efsun karakterini canlandıran oyuncunun kim olduğu ve gerçek adı ile oyuncu Damla Sönmez’in kim olduğu ve dizileri ortaya çıktı.

Magazin 26.11.2019 09:12:28 0
Çukur Efsun kimdir? Gerçek adı ne? Damla Sönmez kimdir? Dizileri
Tarih: 01.01.0001 00:00

çukur dizisinde Efsun karakterine hayat veren oyuncu tüm dikkatleri üzerine çekti. Oyuncunun kim olduğu ve gerçek ismi merak ediliyor. Baykal’ın kızı Efsun olarak bilinen oyuncu kimdir? Gerçek adı ne? Damla Sönmez kimdir? Kaç yaşında? Dizileri hangileri? Soruları sıkça soruluyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili ile Öner Erkan’ın oynadığı Çukur dizisinde Efsun rolünde olan oyuncuya dair tüm ayrıntılara haberimizde yer veriyoruz.

ÇUKUR EFSUN KİMDİR? GERÇEK ADI NE?
Çukur dizisinde Efsun karakterini canlandıran oyuncunun gerçek adı Damla Sönmez’dir. Koçovalılara kök söktüren Baykal’ın kızı olan Efsun, babasının intikamı için ittifaklar kurarak Çukur’a savaş açıyor. Ancak Yamaç Koçovalı’ya (Aras Bulut İynemli) aşık olan Efsun, aşkı ile intikamı arasında bir karar vermek zorunda kalacak.

DAMLA SÖNMEZ KİMDİR?
Damla Sönmez, 1987 İstanbul doğumludur ve 32 yaşındadır. Üniversite eğitimini müzik bölümünde tamamlayan, ardından oyunculuk kariyerine yönelen Damla Sönmez, 17 yaşından bugüne çeşitli dizilerde oynuyor. Yeditepe Üniversitesi’nde Tiyatro eğitimi alan ve Emret Komutanım dizisi ile tanınan Damla Sönmez, Güllerin Savaşı, Aşk ve Gurur, Masum Değiliz dizilerinde de rol aldı. Yetenekli oyuncu 2019 yılında Çukur dizisi kadrosuna Efsun rolü ile dahil oldu.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem