Can Yaman'ın İtalya pozuna Ebru Polat'tan olay yorum 'Bunu gördükçe evdekine...'

İtalya'da tatil yapan Erkenci Kuş dizisinin oyuncusu Can Yaman, kaldığı otelin terasından çektiği fotoğraf sosyal medyayı sallandı. Fotoğrafa yorum yapan ünlü şarkıcı Ebru Polat; “Bunu gördükçe evdekine yemek veresi gelmez insan

Magazin 23.08.2019 15:50:25 0
Can Yaman'ın İtalya pozuna Ebru Polat'tan olay yorum 'Bunu gördükçe evdekine...'
Tarih: 01.01.0001 00:00


GÜNEŞLENİRKEN POZ VERDİ
Önceki gün kaldığı otelin kapısının önünde kadın hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan yakışıklı oyuncu Can Yaman, bu sefer de paylaştığı fotoğrafla gündeme geldi. İtalya Napoli'de tatil yapan oyuncu, kaldığı otelin terasında güneşlenirken poz verdi.
Kaslı görüntüsüyle dikkatleri her daim üzerine çeken Can Yaman'a ilk yorum şarkıcı Ebru Polat'tan geldi. 
Yaman'ın fotoğrafını gören Polat, "Maşallah... Olan var olmayan var. Bunu gördükçe evdekine yemek veresi gelmez insanın, bizimkiler birde o tipleriyle full kaprisli, kahır çekiyoruz" dedi.
Erkenci Kuş dizisinin final yapmasının ardından İtalya'ya gitti. Napoli şehrinde hayranlarıyla bir araya gelen Yaman, o anları sosyal medya hesabından paylaştı. Görüntülerde çok sayıda hayranının yakışıklı oyuncu ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarışması dikkat çekti.
Bazı sosyal medya kullanıcıları, Yaman'ın bu görüntüleri için 'reklam yapıyor, o insanlar para karşılığında oraya gelmiş' yorumunda bulundu.
Ünlü oyuncu İtalya'da kendisine gösterilen yoğun ilginin nedenini şu sözlerle sosyal medya hesabından açıkladı: "Bu arada İtalya'da bu kadar sevilmemin başlıca sebebi, şu anda televizyonda yayınlanmakta olan önceki dizim 'Dolunay'. 'Erkenci Kuş' şu anda burada YouTube'dan altyazılı bir şekilde takip ediliyor ve daha az biliniyor. Umarım 'Dolunay' gibi o da kısa bir süre içerisinde televizyonda olur."


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem