Burcu Özberk ödülünü aldı, tatile koştu

Burcu Özberk, Kanal D’de yayınlanan ‘Afili Aşk’ dizisinin final yapmasının ardından tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Yalıkavak’ta görüntülenen oyuncu, uzun süre denizden çıkmadı.

Magazin 11.07.2020 12:39:08 0
Burcu Özberk ödülünü aldı, tatile koştu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Afili Aşk dizisinde Ayşe karakterine hayat veren Burcu Özberk, güzelliği ile izleyicilerin beğenisini topladı. Çağlar Ertuğrul ile aralarındaki uyumla dikkatleri üzerine çeken Burcu Özberk başarılı performansı ile de göz doldurdu. Afili Aşk oyuncuları Burcu Özberk ve Çağlar Ertuğrul Altın Kelebek'te de başarılarının meyvesini topladı. Burcu Özberk'in Altın Kelebek'te 'En iyi romantik komedi dizisi kadın oyuncusu' ödülü aldı. Yorucu bir sezonun ardından Bodrum'a tatile giden Burcu Özberk, balona çıkma sınavı verirken, siyah bikinisiyle Bodrum'u da salladı.

Kendisine stil danışmanı Serenay Satıcı ve 3 arkadaşı daha eşlik ediyor. Önceki gün Yalıkavak’ta su oyunları oynayan Özberk’in denizde yanına bir hayranı yaklaştı.  “Birlikte fotoğraf çektirebilir miyiz?” diye sordu. Burcu Özberk “Suyun içinde nasıl olacak bu iş?” cevabını verdi. Hayranı, muhabirleri işaret ederek “Ama onlar fotoğrafını çekiyor” dedi. Burcu Özberk kendisine yönelen objektifleri o an görüp gülmeye başladı. Gruptaki bir erkek arkadaşı da panikle suya atladı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem