Bergüzar Korel Kardeş Kavgası Devam Ediyor

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel ablası Zeynep Korel ile olan tartışması devam ediyor

Magazin 10.10.2019 14:18:31 0
Bergüzar Korel Kardeş Kavgası Devam Ediyor
Tarih: 01.01.0001 00:00

Bergüzar Korel'in ablası Zeynep Korel, yaptığı açıklamaların ardından oyuncu kardeşinin tepkileriyle karşı karşıya kalmıştı. Bunun üzerine ünlü oyuncu Bergüzar Korel, Zeynep Korel için konuşma yasağı aldırma kararı aldı. Peki, Zeynep Korel kimdir ve kaç yaşında? İşte, o konu hakkında merak edilen bazı bilgiler
Zeynep Korel, son günlerin araştırılan isimleri arasında yer almaya başladı. Bergüzar Korel'in ablası olan Zeynep Korel, Kanal D ekranlarının sevilen magazin programı 2. Sayfa'ya katılarak bazı açıklamalarda bulundu.

Tanju Korel Hülya Darcan evliliğinin ilk çocuğu olan 1977 doğumlu Zeynep Korel, 2. Sayfa'da Chicago'ya taşınarak burada hayatına sıfırdan başladığını anlattı.

Boğaziçi Üniversitesi Turizm Otelcilik mezunu olan, Teksas'taki Rice Üniversitesi'nde Tasarım bölümünü bitiren, birçok şirkette yöneticilik yapan, iki kitap yazan Zeynep, temizlik işçisi oldu.

Oturduğu sitede günlüğü 400 liraya evlere temizliğe giden Zeynep Korel, arta kalan vaktinde de saati 70 liraya köpek gezdirdiğini söyledi.

Zeynep Korel yeni hayatıyla ilgili "Amerika'da evlere temizliğe gidiyorum. Şuanda gündelikçilik yapıyorum. Bunun daha aşağısı yok. 'Ailenin imkanları olmasına rağmen sen nasıl bunu yapıyorsun?' diyenler çok. Hiçbir şey ayıp değil sözlerini sarf etti.

Bu açıklamaların ardından Bergüzar Korel’in avukatı Naim Karayaka; Bergüzar Korel’in, ablası Zeynep Korel’e uzaklaştırma kararı aldıracağını ve kendisine dava açacağını açıkladı.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem