50.yeni bölüm fragmanından ilk önizleme yayında! Erkenci Kuş 49.son bölümde şok gelişme!

Ekranların iddialı dizisi Erkenci Kuş 50.yeni bölüm fragmanından ilk ön izleme yayınlandı. Son bölümde şok gelişme yaşanır. 

Magazin 24.07.2019 12:22:15 0
50.yeni bölüm fragmanından ilk önizleme yayında! Erkenci Kuş 49.son bölümde şok gelişme!
Tarih: 01.01.0001 00:00

Leyla’nın kampanyayı kurtarmak için söylediği küçük yalan ajansta büyük sorunlar yaratır. Can’ı yeniden kazanmaya çalışan Sanem ise yaşadığı bir olay nedeniyle radikal bir karar alır. 
49.bölümüyle ekrana gelen yapımın son bölümde Sanem'den radikal karar gelir. 
ERKENCİ KUŞ 49.BÖLÜMDE NELER OLDU?
Sanem, hayatıyla ilgili radikal bir karar alır!
Leyla'nın kampanyayı kurtarmak için söylediği küçük yalan ajansta büyük sorunlar yaratır. Can'ı yeniden kazanmaya çalışan Sanem ise yaşadığı bir olay nedeniyle radikal bir karar alır.
Sanem, Can'a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can'la yaşadığı yakınlaşmadan tedirginlik duyan Sanem, onun aniden ortadan kaybolmasıyla endişeye kapılır. Oysa ki Can önemli bir sorunu ortadan kaldırmak için uğraşmaktadır.
Sorunun ortadan kalkmasıyla çok sevinen Sanem, Can'la beraber yeni tanıtım projesi için çalışırken, Can'ın kendisi için ne kadar büyük bir fedakarlık yaptığının farkına varır. Artık problem çözme sırası Sanem'dedir.
Sanem, Can'a hayatında çok değer verdiği bir şeyi geri verir. Can ise bu hediyeyi tek şartla kabul eder ve Sanem'e bir teklifte bulunur. Sanem'in teklifi kabul etmesiyle çok mutlu olan ikiliyi, hayatlarını değiştirecek, herkesi şoke eden bir olay beklemektedir.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem