'Siyah önlük beyaz yaka'nın albümlerde kalan serüveni foto belgesel oldu

Kültür Sanat 14.10.2017 09:02:27 0
Tarih: 01.01.0001 00:00
Siyah önlük beyaz yakanın albümlerde kalan serüveni Erzurum’da foto belgesel oldu.
Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Doktora öğrencisi ve aynı zamanda Yakutiye Gençlik Merkezi Gençlik Lideri olan İlteriş Bülent Aydın, müzik öğretmeni Mustafa Döngel ile birlikte siyah önlük beyaz yakanın albümlerde kalan serüvenini "Gelenekten Geleceğe Eğitim Serüveni" adını verdikleri foto belgesele yansıttı.
Yüzlerce fotoğraf çekerek fon müziğiyle belgeseli tamamlayan ikili, “Gelenekten Geleceğe Eğitim Serüveni” adlı çalışmalarını izleyicilerin beğenisine sundu.
İlteriş Bülent Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Belgeselimizin hikayesinde bir küçük öğrencimiz var. Siyah önlüklü beyaz yakalı. Bu öğrenci büyüyor öğretmen oluyor. Geneli böyle. İnsanlar burada neyi görüyorlar. Annelerimizin çocukları sabah hazırlayıp gönderirken yaptıkları. Çocuğun saçını tarayıp, okula uğurlaması. Vurgu burada. Bu foto belgeselde insanlar geçmişi görecek, çocukluklarını görecek izleyenler. Bunu vermek istedik" dedi.
Müzik öğretmeni Mustafa Döngel de, "Amacımız, fotoğraflarla müziği bir araya getirmek. Geçmişimize yönelik unutulan isminde olduğu gibi gelenekten geleceğe eğitim serüvenini fotoğraf ve müzik diliyle yansıttık" diye konuştu.

Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem