Sen Anlat Karadeniz'e 3 bomba isim

ATV ekranlarını kasıp kavuran Sen Anlat Karadeniz dizisine 3 oyuncu birden dahil oldu.

Kültür Sanat 9.08.2019 11:47:23 0
Sen Anlat Karadeniz'e 3 bomba isim
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe'nin bulunduğu Sen Anlat Karadeniz dizisi, 3. sezonuyla ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni sezon çekimleri Trabzon'da başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisinin kadrosuna, 3 yeni ismin dahil olduğu öğrenildi.

Sinem Reyhan Kıroğlu, Ali Ersan Duru ve Beran Soysal gibi genç isimlerin dahil olduğu dizi, kimilerinin meraklı bekleyişini artırdı kimilerinin de tepkisini çekti. Gelen tepkilerin çoğu, katılan yeni oyuncuların dizinin senaryosunu ve akışını bozabileceği yönündeydi.

Yeni sezonda neler olacak?:

Özellikle bir kiralık katilin yer alacağı yeni sezonda, Tahir ve Nefes'i yeni tehlikeler bekliyor.

Günü mü değişti?: Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni sezon öncesinde günü değişeceği konuşuluyordu. Buna gerekçe olarak da TRT'den transfer edilen Diriliş Osman dizisi gösteriliyordu.

Yapımcıdan açıklama geldi: Diriliş Osman'ın çarşamba günü yayımlanacağını ileri sürülmüştü ancak Sen Anlat Karadeniz'in yapımcısı ve yönetmeni Osman Sınav, yeni sezonda da Çarşamba günleri ekranda olacaklarını açıkladı.

Peki Sen Anlat Karadeniz sezon finalinde ne oldu?:

Yangından kurtulmayı başaran Genco, Melek'i susturmakla kalmayıp Kalelilerden intikam almak için kolları sıvar.

 Kalleşçe bir plan yapıp, Nefes'in radyodaki konuşmasını sürpriz bir silaha çeviren Genco, Kalelilerin itibarını iki paralık etmek için uğraşacaktır.

Melek için işbirliği yapan Nefes ve Hazan sonunda genç kızı konuşturmayı başarırlar. Melek o güne kadar sır gibi sakladığı gerçeği Nefes'le paylaşırken, Melek'in itirafı Genco'nun bu savaştaki ölümcül darbesini hazırlar.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem