Osmanlı Subayı filminin oyuncuları kimler? Osmanlı Subayı konusu ne?

Amerikan-Türk ortak yapımı olan Osmanlı Subayı filmi, televizyonda seyirci karşısına çıkıyor. 

Kültür Sanat 25.07.2019 09:20:53 0
Osmanlı Subayı filminin oyuncuları kimler? Osmanlı Subayı konusu ne?
Tarih: 01.01.0001 00:00

Dram türü filmi sevenleri ekran başına toplayacak olan Osmanlı Subayı, Amerikalı hemşire ile bir Türk subayı arasında yaşanan aşkı ele alıyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkat çeken filmin yönetmen koltuğunda Joseph Ruben oturuyor. 
Peki, Osmanlı Subayı filminin oyuncuları kimler? Osmanlı Subayı konusu ne?
Osmanlı Subayı filmi beyaz perde ardından televizyon izleyicileriyle buluşuyor. Birinci Dünya Savaşı yıllarında geçen Osmanlı Subayı, Amerikan-Türk ortak yapımı olan drama türündeki bir sinema filmidir. Peki, Osmanlı Subayı filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Birinci Dünya Savaşı yıllarında geçen Osmanlı Subayı, idealist bir Amerikalı hemşire ile bir Türk subayının aşkını konu alıyor. Osmanlı Subayı, yönetmenliğini Joseph Ruben'in yaptığı, senaryosunu Jeff Stockwell'in yazdığı Osmanlı Subayı’nın başrollerini Michiel Huisman, Hera Hilmar, Josh Hartnett ve Ben Kingsley üstleniyor. 

KONUSU
1915 yılında, I. Dünya Savaşı sırasında Van'da geçen film, ülkesinde adaletsizliklerden dolayı hayal kırıklığına uğrayan Amerikalı doktor Jude ve onunla tanıştıktan sonra birlikte Osmanlı İmparatorluğu'na gitmek zorunda kalan idealist hemşire Lillie'nin başından geçenleri anlatmaktadır. Lillie, Van'da bir Osmanlı subayı olan İsmail ile yakınlaşmış ve Jude ile İsmail arasında kalmıştır.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem