Dut ve Peynir festivaline 24 saat ulaşım imkanı

Tunceli'nin Çemişgezek İlçesi'nde Bu Yıl 18.'si Düzenlenecek Olan Dut Ve Peynir Festivali Boyunca, Elazığ İle İlçe Arasındaki Feribot Seferleri 24 Saate Çikarilacak.

Kültür Sanat 30.06.2019 13:17:00 0
Dut ve Peynir festivaline 24 saat ulaşım imkanı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Tunceli’nin Çemişgezek İlçesi’nde bu yıl 18’incisi düzenlenecek olan Dut ve Peynir Festivali boyunca, Elazığ ile ilçe arasındaki feribot seferlerinin 24 saate çıkarılacağı bildirildi.

Çemişgezek Belediye Başkanı Metin Levent Yıldız, 5-6 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 18. Dut ve Peynir Festivali’ne ciddi katılım beklediklerini belirterek;"Festivalimize katılım için ilçe dışından gelecek olan misafirlerimizin ulaşımda sıkıntı yaşamamaları için feribot seferlerimizi 24 saate çıkardık" dedi.

Festival hazırlıklarının devam ettiğini de ifade eden Başkan Yıldız, " Çemişgezek ilçemizde, bu yıl 18’ncisini düzenleyeceğimiz Dut ve Peynir Festivalimizin çalışmalarına başlamış bulunmaktayız. Çemişgezek denilince akla tarih gelir, kültür gelir, doğa gelir. Bir de bunların yanında dut ve peynir gelir. Dut ve peynir, bu coğrafyada yaşayan insanların özel yeteneğidir, alın teridir, ekonomik değeridir" diye konuştu.

Yıldız, Festival etkinlikleri kapsamında Sanatçılar Ziynet Sali, Soner Sarıkabadayı ve Ender Balkır’ın sahne alacağını da aktardı.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem