Çukur 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 3. sezon 10. bölüm ilk sahnesi sizlerle..

Çukur yeni bölüm fragmanı sevilen dizinin son bölümü biter bitmez aratılmaya başladı. Show Tv’nin sevilen dizisi Çukur Pazartesi akşamı yayınlanan diziler arasında ilk sırada yer alıyor. Aras Bulut Aynemli’nin Yamaç Koçovalı’yı

Kültür Sanat 19.11.2019 08:59:57 0
Çukur 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 3. sezon 10. bölüm ilk sahnesi sizlerle..
Tarih: 01.01.0001 00:00

Pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Çukur yine heyecan ve aksiyon dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Son bölümü izleyenler ‘Çukur 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?’ sorusunun yanıtını merak ediyor. Son bölümde annesini almak için Koçovalılar’a misafir olan Azer, ilk kez Koçovalı ailesini ile tanılıyor. Fadik’in ve Efsun’un itirazlarına aldırmayan Azer ve Yamaç’ın kavgası izleyenlerin nefesini kesiyor. Haberimiz içerisinden Çukur yeni bölüm fragmanı ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz

ÇUKUR 77. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlandıktan hemen sonra haberimiz içerisine eklenecektir.


Çukur yeni bölüm tanıtımında Aliço Yamaç'a İdris'in nerede olduğunu ve neden gelmediğini soruyor. Yamaç'da Aliço'ya gelemez cevabını veriyor. Daha sonra fenalaşan Yamaç hemen oradan uzaklaşıyor. 

ÇUKUR 76. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesini almak için Koçovalılar’a misafir olan Azer, ilk kez Koçovalı ailesini tanıyacak. Yamaç’ın Fadik’i kurtarması Azer-Yamaç karşılaşmasını engellemeyecek. Fadik’in ve Efsun’un itirazlarına aldırmayan Azer ve Yamaç’ın kavgası nefesleri kesecek. Geri dönüşü olmayan bir yola giren Akın eski müttefiklerinden yardım isterken annesiyle yaşayacağı yüzleşme yeni soru işaretleri doğuracak. Bir sonraki adımı merakla beklenen Cumali’yle ilgili duyduklarından sonra harekete geçen Damla çok büyük bir sürprizle karşılaşacak. Vartolu, Ziya’ya bir adım daha yaklaşmak için Celasun ve Meke’nin yardımını alacak. Vartolu ve Ziya’nın karşılaşması heyecanla beklenecek.

ÇUKUR KONUSU NEDİR?

İstanbul’un en belalı mahallerinden Çukur’un kontrolü Koçova ailesinin elindedir. Koçovalıların Çukur’u yönetirken en önemli kuralları da uyuşturucuya asla izin vermemeleridir. Ancak gözünü bu mahalleye dikmiş ve bu yasağı kırmaya hazırlanan yeni bir grubun ortaya çıkması ile mevcut düzen bozulur. Tam Koçovalıları pes ettirdiklerini düşündüklerinde, ailenin küçük oğlu Yamaç yıllar önce bambaşka bir hayat kurmak için arkasında bıraktığı Çukur’a geri dönecek ve yeni bir dönem başlayacaktır. Yamaç yıllar önce Çukur’u ve ailesini arkasında bırakarak yarınını düşünmediği bir hayata dalmıştır. Karşısına en az kendisi kadar hesapsız, yaralı ve tehlikeli ama bir o kadar da güzel bir genç kadın olan Sena çıkınca sonsuz aşkı bulduğuna inanır. “Ölene kadar mutlu” olmak üzere bir araya gelen bu genç çiftin hayatına Çukur’un ve Yamaç’ın ailesinin yeniden girmesi ile hiçbir şey artık hayalini kurdukları gibi olmayacaktır. Yamaç’ın Çukur’daki geleceği ve Sena’nın geçmişi ortak bir hayat kurmalarına izin verecek midir? 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem