Bulanık Belediyesinden tiyatro gösterisi

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen sosyal etkinlikler kapsamında “Elif’in Düşleri” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.Belediyenin toplantı salonunda düzenlenen tiyatro gö

Kültür Sanat 1.03.2019 10:47:15 0
Bulanık Belediyesinden tiyatro gösterisi
Tarih: 01.01.0001 00:00

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen sosyal etkinlikler kapsamında “Elif’in Düşleri” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Belediyenin toplantı salonunda düzenlenen tiyatro gösterisine Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Hacı Arslan Uzan ile eşi Meryem Uzan ve çocuklar katıldı. Etkinlikte konuşan Kaymakam Uzan, “Sevgili öğrenciler hepinizin yakından tanık olduğu ve TRT ekranlarının vazgeçilmez karakterleri’“Elif’in Düşleri’ ekibini ilçemizde ağırlayıp sizlerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduk. Yoğun ders tamponunuzun ardından sizler için organize ettiğimiz tiyatro gösteriminde iyi seyirler diliyor, gelecekte sizleri en yüksek mevkilerde görme temennisinde bulunuyoruz” dedi.

Elif’in Düşleri isimli çocuk oyununu izleyen çocuklar, sevdikleri şarkılara eşlik etti. Elif ve arkadaşlarını yakından görme imkânı bulan çocuklar gönüllerince eğlendi.

Kaymakam ve Başkan Vekili Dr. Hacı Arslan Uzan, oyun gösteriminin ardından ekibe teşekkür plaketi takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem