Afili Aşk 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk 8. son bölüm izle…

Afili Aşk 8. yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluştu. Afili Aşk son bölümünde Ayşe ve Kerem'in oynadıkları evlilik oyunu karmaşık bir hal alıyor! 

Kültür Sanat 1.08.2019 10:54:33 0
Afili Aşk 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afili Aşk 8. son bölüm izle…
Tarih: 01.01.0001 00:00

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Burcu Özberk, Altan Erkekli ve Yelda Yiğiter'in yer aldığı Afili Aşk 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı! 
Afili Aşk 8. bölümü ile Kanal D’de izleyicilerin karşısına çıktı. Yayınlanan son bölümde; bir süredir kayıp olan yüzüğünü bulan Ayşe’nin, Kerem hakkındaki olumsuz düşünceleri değişmeye başlıyor. İkili artık evlilik oyunun oynamakta zorlanırken Ayşe ve Kerem zorlu bir karar verme süreci içerisinde kendilerini bulurlar.
Kaybettiği yüzüğü bulan Ayşe'nin kafasında Kerem ile ilgili artık büyük bir soru işareti vardır. Bu evlilik oyunu Ayşe ve Kerem için gittikçe daha karmaşık bir hal alır. Ayşe bir yandan Kerem'in tutarsız davranışlarını anlamaya çalışırken, bir yandan da Yelda'nın sınavlarına tabii olur.
Yelda ise, gelinini bu zamana kadarki en zorlu sınavına hazırlar; fakat, işler planlandığı gibi gitmez. Ayşe kaldıramayacağı bir yükün altına girdiğini farkına varır. Ayşe ve Kerem büyük bir karar vermek zorunda kalacaklardır.
 


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem