Nergiz Gönül KAYMAN


Van'da Umut Üretimine Başlandı

Van'da Umut Üretimine Başlandı


Doğduğum büyüdüğüm bir iki defa mecburiyet den ayrılmak zorunda kaldığım,fakat samimiyetine, insanlığına, özlemine dayanamıyıp geri döndüğüm, memleketim Van için kaygılandığım bu kritik dönemde, bana ve benim gibi memleket sevdalısı insanlar için bir umut olan, içinde sevgi fedakarlık vefa bulunan umut üretimine başlandı...

 

Evet günlerdir her haberde gördüğümüz ve her gördüğümüzde, gururla sevinçle okuyup izlediğimiz, birlik ve beraberlikle neler yapılabileceğini, Van halkına en iyi şekilde, güzel bir örnek olarak gösteren, Vanlı iş adamlarımızın yapmış olduğu o güzel projeden bahsediyorum..

 

Girişimci bir insan olarak bu yapılanlar, ilerde daha güzel şeylerin yapılabileceği düşüncesini oluşturdu bende..

 

Van için, Van'ın geleceği için aslında çokta zor olmayan düşünce ve projeler bunlar.. Bir tarafta güçlü, çalışkan, yetenekli fakat maddi yetersizlikten dolayı hayallerini gerçekleştiremeyen gençleri düşünün. Diğer tarafta tecrübeye ve maddi imkanlara sahip Vanlı iş adamlarını..

 

İşgücü, sermaye ve tecrübenin sahip olduğu güçleri birleştirmeleriyle Van'da çok güzel projeler hayata geçer ve Allah ın izniyle..

 

Van birlik ve beraberliğin yaşandığı örnek bir şehir olur..