Dr. Öğr. Üyesi Oruç YUNUSOĞLU


“Gençlere Çok Önem Veriyoruz Siyaseti Gençleştireceğiz”

“Gençlere Çok Önem Veriyoruz Siyaseti Gençleştireceğiz”


Van Postası Gazetesi Yazarları olarak düzenlediğimiz geleneksel sohbet toplantımızın misafiri Van AK Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu Beyefendiydi. Akşam saatlerinde başlayan geleneksel toplantımız, geç saatlere kadar devam etti. Her şeyden önce çok dostane ve sıcak bir toplantı oldu.      

Makam, mevki ve menfaat düşkünü olmayan Sayın Kayhan Beyin hem Türkiye, hem de Van için yaptığı/yapacağı kalıcı ve faydalı hizmetlerin aşığı olduğunu gözlemledik. Nitekim gerek milletvekilliği gerekse sonrasında güzel işler yaptığını da öğrenmiş olduk.

Kayhan beyefendinin önümüzdeki süreç ile ilgili sorulan soru üzerine verdiği yanıt özet olarak şöyleydi: 
'Biz günü kurtarmak için değil, 100 yıl sonrasını düşünerek siyaset yapıyoruz. AK Parti'nin siyasetini ve hedefini bilmeyen adam AK Parti'de siyasette başarılı olamaz. AK Parti'nin siyasi hedefi 2023, 2053 ve 2071'e giden yolda parti üyelerinin hiçbir şekilde menfaat gözetmeden, sırf Allah’ın rızasını kazanmak adına hareket edeceğinden eminiz. Bu bağlamda millete katma değer üreten bir gençlik yetiştireceğiz. Gençlere çok önem veriyoruz siyaseti gençleştireceğiz. Merhale merhale bu işi yapacağız. Çünkü biz insan yetiştiriyoruz.'”

Sayın Kayhan Beyefendiye millet için çıktıkları bu kutlu yolda başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcıları olsun…