Mehmet Selami AYDOĞAN


Dava Bilinci...

Dava Bilinci...




'Sistemler ve rejimler gelip geçicidir. Önemli olan Devletin ve İslamın payidar olmasıdır ' 



Davamız değişmiş. Muhafazakâr arkadaşların davası Erdoğan - Kemalist arkadaşların davası Atatürk olmuş. Perestiş tavırla ülkeyi parçalara ve idolojilere bölmüşler. Fikir üretemeyen reayalar olmuşlar. Birileri Anıtkabir ' i diğerleri Ak sarayı kıble edinmişler. Açık ve net yazıyorum ! ... 



Atatürk ' ü savunduğunu zanneden Kemalistler , Mustafa Kemal ' i zerre anlamış değillerdir. Bugün Recep Tayip Erdoğan ' ı sevdiğini söyleyen sözde reisçiler Erdoğan ' ı zerre anlamış değiller. Davayı anlamış değiller.  1400 yıllık değerlerimizi anlamış değiller. Reisçi arkadaşlara sesleniyorum ; 



Tuzak Hükümete kuruldu. Pelikan denilen bir yapı tarafından en zirveye çıkarıldı. Medyada dün Fetullah ' a hocaefendi diyenler bugün reisçi oldular. Reisçi maskesi ile tetikçi oldular. Yalakalar oluşturdular. Para ile adam satın aldılar. Devlete daha önemlisi millete daha da önemlisi bu iki değeri oluşturan Vatana göz diktiler. 



Reisi en zirveye çıkarılarak yalnızlaştırıldı. Pelikan tarafından oluşturulan reisçi maskesi adı altında perestiş hastalık çoğu Ak Partili arkadaşa sirayet etti. Bilmeden bu arkadaşlar kartala yardım eder oldular. Kartal sarayı kuşattı ve ele geçirdi. Unutmayın!  Kartal avını öldürmeden önce en yükseğe çıkarırmış. Erdoğan ' ı en zirveye çeken reis reis diye yalakalık eden bir çok kişinin yakında mahkemelerde yargılandığını göreceğiz. Reis filmi ! Adına bak birde yapımcısına ! Fetöcü çıktı ! Hükümdarın düşüşü en tepeden planlanıyor. Başta da söyledim. Devlet bir karar aldı ve HÜKÜMDARA sordu ! 



Aynı teklif Abdülhamid Han '  a da sorulmuştu. Hükümdarın kaderi , Sultan Abdülhamid ile aynı ! 



Reis boşuna yalnızım demiyor. Ak Partili arkadaşlar burdan bişe anlamalı. Reisin  yalnızım kelimesini CHP ' ye ya da Kılıçdaroğlu ' na söylemiyor. Bize söylüyor. Onu yalnızlaştıran reisçi maskesi adı altında goygoy yapan Ak Partili arkadaşlar. 



Unutmayın , 1400 yıldır bizim davamız asla Hükümdarcılık veya reisçilik olmadı sadece DEVLET oldu. Devlet için tek bir gerçek vardı. DEVLETİN BEKASI !!! 



Devletin bekası demek İslam ' ın payidar olmasıdır. Davamız asla birinin üzerine kurulmuş değildir olamaz da!  Kişiler - rejimler -sistemler gelip geçicidir. Baki olan davamız İslam ' dır. İlayı Kelimetullah yani Nizam - ı Alem yani Devleti Ebed Müddet ' tir. 



Oğuz Kağan ' ın , Selçuk Bey 'in , Osman Bey ' in , Fatih ' in , Abdülhamid ' in , Özal ' ın , Muhsin Başkan ' ın ve Recep Tayip Erdoğan'ın davası budur. 



Dostun rüyası ! 

Düşmanın kâbusu ! 



Devlet kılıcı kınından çıkardı. Çakal sürüsü dağılmadıysa geriye tek seçenek kaldı. Kılıçları cikartmak

- - - - -