İrfan GÜLAÇAR


Dava Adamları Lazım

Dava Adamları Lazım


AK Parti'ye gönül verenler, hatta AK Partili olmayanlar bile, umudunu Van teşkilatların değişimine bağladı. 

AK Partili olan da olmayan da Erdoğan'ın bu ülke için büyük bir şans ve değer olduğunun farkında. Sadece kalkınma için değil FETÖ ve PKK ile mücadele için de önemli bir fırsattır Cumhurbaşkanı Erdoğan. 

“Kılıçdaroğlu olsaydı FETÖ ile mücadele etmez, memleketi elleriyle Fetullah Gülen'e teslim ederdi' diyen o kadar çok insan var ki. O kara gece tankların yanından sıvışmasının bu kanaatte etkisi büyük olmalı. 

Bu yüzden AK Parti Van il ve ilçe yönetimlerine dava adamlarının gelmesinin partiye ve sokağa ayrı bir heyecan katacağı kesin. Değişimin özlemi içinde olan çok insan var. Sıkıntılı yerler var. Onlardan birisi de Van'dır. Van'da AK Parti gönüldaşları ve “Ak parti benim davamdır” diyen herkes diskalifiye edildi. 

Bu ilde AK Parti kongre sürecini yürütenler, kentin önemini ve stratejik konumunu dikkate almalı. Erdoğan'a ve AK Parti'ye memleket için sahip çıktıklarını söyleyen Vanlılar, 'Biz bu partide gözümüzü açtık, 15 Temmuz'da olduğu gibi bu partide can vereceğiz. Her ne kadar bu insanları küstürürlerse bile hiç bir yere gitmeye niyetimiz yok' diyor. 

Millete tepeden bakan, parti için değil kendi ikballeri menfi çıkarları için çalışan yönetici taifesi bir an önce yerini bu kutsal dava için mücadele edeceklere bırakmalı. Aksi takdirde sonu hüsran olur. Böyle tipler ile kripto FETÖ'cüler AK Parti içinden ayıklanmalı. Millete dokunamayanların AK Parti'de de işi yok. Onlar hizmetleriyle değil başka şeyleriyle anılıyor maalesef. 

2020 için bu değişim şart. Çünkü baraj yüzde 50 artı 1 oldu. Şer güçlerin 2020 için kurdukları koalisyon harıl harıl çalışıyor. Ciner grup, Habertürk ve Halk TV buna benzer medya grupları 2020 ye kilitlenmiş vaziyette. Karşılarında ise bir tek Reis var. Memleketi ve milleti için çalışan. 

Erdoğan'ın söylediği 'metal yorgunluğu' lafına bozulanlar var. Halbuki metal yorgunluğu, zihinsel yorgunluk değil ki. Zihinsel yorgunlukta, kişi hedeften sapar. Metal yorgunluğu ruh yorgunluğudur. Ruh yorgunluğu kişiyi iş göremez hale getirir. 

Mesele iş göremezlerin kenara çekilmesi, yerlerini gümbür gümbür çalışacak dava adamlarına bırakma meselesidir.