Uzundere, Ulusal Su Sporları Etkinliğine ev sahipliği yaptı

ERZURUM VALİLİĞİ, ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VE KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI İŞBİRLİĞİYLE 'PALANDÖKEN'DEN UZUNDERE'YE 1. ULUSAL SU SPORLARI ETKİNLİĞİ' DÜZENLENDİ.

Haberde İnsan 6.10.2020 09:11:58 0
Uzundere, Ulusal Su Sporları Etkinliğine ev sahipliği yaptı
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzurum Valiliği, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı işbirliğiyle "Palandöken’den Uzundere’ye 1. Ulusal Su Sporları Etkinliği" düzenlendi.

KUDAKA’nın “Turizmin Geliştirilmesi Sonuç Odaklı Programı” kapsamında yürütmekte olduğu çalışmalar arasında yer alan "Doğa ve Macera Sporları Potansiyelinin Tanıtımına Yönelik Etkinliklerin Yapılması" faaliyeti doğrultusunda, 3-4 Ekim 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.

Tortum Gölü’nde düzenlenen etkinlikte doğa ve macera sporlarının farklı dallarında yarışmalar yapıldı. Su jeti, rafting, kano gibi farklı branşlarda gerçekleştirilen müsabakalar izleyenlere keyifli anlar yaşattı. İlerleyen yıllarda da tekrarlanması planlanan etkinliğin, Bölgenin doğa ve macera sporlarında ilk akla gelen destinasyonlardan biri haline gelmesine katkı sağlayacağı öngörülüyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem