Tiyatrocuların dijital para oyunu görenleri kahkahaya boğdu

Erzurum’da bir grup tiyatrocu ve ses sanatçısı son günlerde gündem olan dijital para üzerine çektikleri skeçle izleyenleri kahkahaya boğdu. Dijital paranın düşüşüyle türkü söyleyen oyuncular bir anda yükselmesiyle birlikte oyun havas?

Haberde İnsan 26.04.2021 11:40:57 0
Tiyatrocuların dijital para oyunu görenleri kahkahaya boğdu
Tarih: 01.01.0001 00:00

Erzurum’da bir grup tiyatrocu ve ses sanatçısı son günlerde gündem olan dijital para üzerine çektikleri skeçle izleyenleri kahkahaya boğdu. Dijital paranın düşüşüyle türkü söyleyen oyuncular bir anda yükselmesiyle birlikte oyun havasına dönmeleri ise renkli görüntülere sahne oldu.

Erzurumlu tiyatrocu ve yönetmen Emrah Çılgı ve ses sanatçısı arkadaşları son günlerde her kesim tarafından sıkça konuşulan dijital para üzerine kısa bir skeç yaptılar. Oyuncular dijital paranın yükselmesiyle mutlu olan düşmesiyle üzülen kişileri tiye aldılar.

Dijital para yükselince saz eşliğinde dijital para konulu türkü söyleyen ekip paranın yükselmesiyle birlikte ise oyun havası oynamaya başlıyorlar. Sosyal medyada paylaşılan bu anların bulunduğu video ise bir çok kişi tarafından kahkahayla izlendi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem