Miniklerin ilk karne heyecanı

Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde Oluşturulan Oyun Evinden Mezun Olan 34 Çocuk İçin Tören Düzenlendi

Haberde İnsan 14.06.2019 14:15:00 0
Miniklerin ilk karne heyecanı
Tarih: 01.01.0001 00:00 Güncelleme: 14.06.2019 14:15

Palandöken Belediyesi Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde oluşturulan Oyun Evinden mezun olan 34 çocuk için tören düzenlendi.

Törende konuşan Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sağlam; “Bu karne bizler için sembolik olsa da yavrularımız için çok anlamlıdır. Gözlerinde ki bu eğitim aşkının hiç bitmemesini temenni ediyorum “dedi.

Türkiye genelinde yaklaşık 18 milyon çocuk karne heyecanı yaşadı. Birçok okulda öğrencilerin bu mutlu günü için törenler düzenlendi. Karne heyecanın yaşandığı bir başka yer ise Palandöken Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezinde yer alan ve oyun odasında sezon boyunca eğitim gören kreş öğrencileriydi. 34 çocuğun kreşten mezun olması sebebiyle Kültür Merkezinde bir tören düzenlendi.

Düzenlenen törende velilere konuşma yapan Palandöken Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sağlam, “Bu gün çocuklarımız için çok özel bir gün. Eğitim hayatlarının ilk resmi belgesini alıyorlar. Belki burada verdiğimiz karneler bizler için sembolik olsa da yavrularımız için çok anlamlı belgelerdir. Bu bilinçle onların eğitime olan aşklarını daha da körüklemek için veliler olarak bizlere büyük görevler düşüyor. Belediyemiz, ilçemizde yaşayan her bir çocuğumuzun sosyal anlamda kendilerini geliştirmesi için tüm imkanlarını seferber edecektir. Yeni nesillerin gelişimi, güçlü Türkiye’nin inşası eğitimle olur, okulla olur. Bu yaz döneminde çocuklarımızın bu okullarda aldıkları eğitimleri devam ettirmesini, oyunlarını oynarken kendilerini geliştirmelerini temenni ediyorum. Yavrularımızın eğitimlerini üstlenen öğretmenlerimize ve Kültür Merkezi çalışanlarımıza da teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından törene katılan Palandöken Belediye Başkan Yardımcıları Ensar Özdemir ve Ahmet Sağlam, Palandöken Belediyesi Özel Kalem Müdürü Murat Ay ve Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi Müdürü Muhammet Kars, kreşlerinin tamamlayan çocuklara hediye oyuncak verdi. Törene katılan veliler de çocuklarının ilk karne heyecanında bol bol fotoğraf çektirerek, anı ölümsüzleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

Van'da İş Arayanlar İçin Fırsat: Günlük 1.375 TL Ücretle 20 Personel Alımı Başladı!


Van İş İlanları

TCDD'den Van İlinde İstihdam Fırsatı: 780 Personel Alımı İçin Başvurular Başlıyor!


Van İş İlanları

AFAD Van'dan İstihdam Hamlesi: 33 Daimi Arama ve Kurtarma Teknisyeni Alınacak!


Van İş İlanları

SPOR HABERLERİ

ETÜ’lü Damla Köse Avrupa Şampiyonasında altın madalya kazandı


Van Spor

Erzurum’da FIS SBX Snowboard Dünya Kupası heyecanı


Van Spor

TFF Futsal Ligi Tatvan Etabı devam ediyor


Van Spor

Iğdır’da öğrenciler floor curling ile tanışıyor


Van Spor

Spor Köyü atletizm pisti inşaatına başlandı


Van Spor

Ziraat Türkiye Kupası: Erzurumspor: 4 - Keçiörengücü: 2


Van Spor

Muş’ta karate antrenmanları hız kesmeden sürüyor


Van Spor

ETÜ 2026 kış oyunlarının şampiyonu oldu


Van Spor

Oltu’ya dev yatırım: Modern spor salonu için imzalar atıldı


Van Spor

Elazığspor’dan seremoni açıklaması


Van Spor

Kars 36 Spor Başkanı Osman Yaşar Uluman görevi bıraktı


Van Spor

24Erzincanspor ailesi iftar sofrasında buluştu


Van Spor

Elazığspor üst üste 2. kez kazandı


Van Spor

Elazığ Valisi Hatipoğlu, iftarda gençlerle buluştu


Van Spor

İstanbul Doğa Sporları Kulübü’nden Süphan Dağı’na kış tırmanışı


Van Spor

TFF 2. Lig: Elazığspor: 1 - Şanlıurfaspor: 0


Van Spor

24Erzincanspor yönetimi iftarda basınla buluştu


Van Spor

Deniz Çınar Doğan taekwondoda Türkiye 3’üncüsü


Van Spor

Elazığ’da amatör maçlar ertelendi


Van Spor

Elazığ’da basketbol bölge şampiyonası sona erdi


Van Spor

Avrupa ve dünya şampiyonu Erivan Barut, mezun olduğu okulda öğrencilerle buluştu


Van Spor

SON DAKİKA HABERLERİ