Kars’ta okul bitişine kurulan baz istasyonu dikkat çekti

Kars’ta Okul Bitişine Kurulan Baz İstasyonu Dikkat Çekti(işik Çapanoğlu/kars-iha)

Haberde İnsan 12.09.2019 11:17:39 0
Kars’ta okul bitişine kurulan baz istasyonu dikkat çekti
Tarih: 01.01.0001 00:00

Kars’ta okul bitişiğindeki baz istasyonu dikkat çekti.

2019-2020 eğitim öğretim yılı dolayısıyla Yenişehir İlkokulu’nda düzenlenen törende okulun üzerinde gibi görünen ancak hemen arkasında bulunan baz istasyonu şaşkınlıkla karşılandı.

Okul yapılmadan önce baz istasyonun burada olduğuna dikkat çeken öğrenci velileri, çocuklarının sağlıklarını olumsuz etkilediğini ifade ederek baz istasyonun bulunduğu yerden kaldırılmasını istediler.

Çocuklarının sağlığının çok daha önemli olduğuna dikkat çeken veliler, Vali Türker Öksüz’den baz istasyonun için gerekli adımları atmasını beklediklerini kaydettiler.

Defalarca yetkililere konuyu ilettiklerini vurgulayan öğrenci velileri, “Baz istasyonun okuldan uzak olmasını istiyoruz. Okulun yanına baz istasyonu kurmuşlar. Biz bunu istemiyoruz. Çocuklarımızın sağlığı çok önemli. Bunun daha uygun bir yere taşınması gerekiyor. Bunun için elimizden geleni yapmaya hazırız. Vali beyle konuyu konuşacaktık, ancak tören olduğu için vaz geçtik. Kısa sürede valiliğe giderek kendisiyle görüşeceğiz. Çocuklarımızın okulunun yanı başında baz istasyonun olması doğru değil” dediler.

Kars Yenişehir İlkokulu arkasında bulunan ve okula sadece 10 metre uzaklıkta olan baz istasyonu öğrenci velilerini tedirgin ediyor. öğrenci velileri baz istasyonun çocuklarının sağlığı açısından yetkililer tarafından başka bölgeye taşınmasını bekliyor.


Anahtar Kelimeler:
Haberi Sesli Oku

İŞ İLANLARI

ÖTEKİ GÜNDEM

Simpsonlar, Trump'ın 2024 başkan adaylığı öngördü iddiası


Öteki Gündem

İsveç'ten Türkiye açıklaması: Yapabileceğimiz bir şey kalmadı


Öteki Gündem